Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Δευτέρα 8 Αυγούστου 2011

Η Victoria's Secret πάσχει από ανορεξία;


Η Victoria's Secret πάσχει από ανορεξία;

Ή μάλλον καλύτερα, τα μοντέλα της Victoria's Secret παρααδυνάτισαν.

Τον περασμένο Απρίλιο όλοι απόρησαν όταν είδαν την Νοτιοαφρικανή Candice Swanepoel πιο αδυνατισμένη από ποτέ να φορά μαγιό σε ένα event της Victoria's Secret. Τότε οι φήμες οργίασαν πως η καλλονή Candice, που κόσμησε και εξώφυλλο της ιταλικής Vogue τον περασμένο χειμώνα, πάσχει από νευρική ανορεξία –φήμες που η Candice αμέσως διέψευσε δηλώνοντας πως δουλεύει πάρα πολύ και για αυτό αδυνάτισε τόσο πολύ.

Τώρα τέσσερις μήνες μετά ένα άλλο μοντέλο της Victoria's Secret, η Αμερικανίδα Erin Heatherton φαίνεται πως αδυνάτισε παραπάνω από το φυσιολογικό, καθώς εθεάθη μαζί με την επίσης πολύ αδύνατη Victoria's Secret model Rosie Huntington-Whiteley στη Νέα Υόρκη.

Η Erin φορούσε ένα μακρύ εξώπλατο φλοράλ φόρεμα και όταν κάθισε μαζί με τη Rossie για μεσημεριανό, τα κόκαλα στην πλάτη της εξείχαν υπερβολικά έντονα. Από την άλλη στο τραπέζι υπήρχε μόνο μια πράσινη σαλάτα και ένα light αναψυκτικό με αποτέλεσμα νέα ανησυχία να προκληθεί για την υγεία των δυο κοριτσιών και κυρίως της Erin στα μέσα μαζικής ενημέρωσης.
Πηγη:queen.gr

Click to open image!

ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

Author:

0 σχόλια: