Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Πέμπτη 11 Αυγούστου 2011

Η επίσημη ανακοίνωση της UEFA για τον Ολυμπιακό Βόλου


Η ευρωπαϊκή ομοσπονδία ποδοσφαίρου εξέδωσε το μεσημέρι της Πέμπτης (11/08) την ανακοίνωση με την οποία γνωστοποιεί την τιμωρία του Ολυμπιακού Βόλου.


Σύμφωνα με αυτή, η ελληνική ομάδα αποβάλλεται από το φετινό Europa League και τιμωρείται επιπλέον με τριετή αποκλεισμό από τις διοργανώσεις της UEFA, που αφορά μία περίοδο πέντε ετών με αναστολή.

Δηλαδή, οι Βολιώτες θα τιμωρηθούν αυτόματα με τρία χρόνια αποκλεισμό αν μέσα στα επόμενα πέντε χρόνια απασχολήσουν ξανά την ευρωπαϊκή ομοσπονδία για παρόμοιο αδίκημα.

Συνεπώς αν για παράδειγμα ο Ολυμπιακός εξασφαλίσει την έξοδο του μέσω του φετινού Κυπέλλου, θα αγωνιστεί κανονικά του χρόνου στην Ευρώπη, εκτός και αν υποπέσει στο ίδιο παράπτωμα με το φετινό.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

«Ο Ολυμπιακός Βόλου αποκλείστηκε από το Europa League αυτής της περιόδου με επιπλέον τριετή αποκλεισμό από τις διοργανώσεις της UEFA, που αφορά μία περίοδο πέντε ετών με αναστολή, μετά την παράβαση του άρθρου 5 του πειθαρχικού κώδικα της UEFA.

Η απόφαση λήφθηκε από την Πειθαρχική Επιτροπή σε συνεδρίαση που έγινε την Τετάρτη. Η ελληνική ομάδα έχει προθεσμία μέχρι τα μεσάνυχτα της Δευτέρας 15 Αυγούστου να καταθέσει έφεση βάσει του άρθρου 49 του πειθαρχικού κώδικα της UEFA.

Η ευρωπαϊκή ομοσπονδία θα αποφασίσει ποιος σύλλογος θα αντικαταστήσει τον Ολυμπιακό Βόλου στο Europa League, όπου επρόκειτο να αντιμετωπίσει την Παρί Σεν Ζερμέν στα play offs στις 18 και 25 Αυγούστου».

ΠΗΓΗ: sport24.gr
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

Author:

0 σχόλια: