Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Δευτέρα 8 Αυγούστου 2011

Εννέα ελληνικά σίριαλ τον χειμώνα στο Mega


Με τέσσερα καθημερινά σίριαλ και πέντε εβδομαδιαίες σειρές οχύρωσε το τηλεοπτικό οπλοστάσιο του το Mega για τη χειμερινή σεζόν.
Καθώς θα συνεχιστούν «Τα μυστικά της Εδέμ», «Η ζωή της άλλης» και το «Πενήντα Πενήντα» το κανάλι της Μεσογείων εμπλουτίζει το πρόγραμμά του με επιπλέον έξι καινούργια σίριαλ.

O Γιάννης Μπέζος και η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους ενώνουν τις δυνάμεις τους στην «Κλινική περίπτωση». Η κωμική σειρά προέρχεται από την Αγγλία, στην οποία σημείωσε μεγάλη επιτυχία με τον τίτλο «Dr Martin», ενώ συνέχισε την επιτυχημένη πορεία της στην Ισπανία και τη Γαλλία. Ο Γιάννης Μπέζος κρατάει τον ρόλο ενός μεγαλοχειρουργού που εγκαταλείπει την καριέρα του στο εξωτερικό κι εγκαθίσταται ως τοπικός γιατρός σε μια ελληνική επαρχιακή πόλη. Εκεί, μέσα στα όρια της μικρής κοινωνίας θα ζήσει τρελές καταστάσεις αλλά και θα ερωτευτεί. Η σκηνοθεσία είναι του Ανδρέα Μορφονιού και η διασκευή σεναρίου της Χριστίνας Κοτζάμπαση. Τα γυρίσματα της σειράς ξεκίνησαν ήδη από τον Ιούλιο σε εξωτερικούς χώρους σε Αθήνα και Καρδαμύλη και θα συνεχιστούν από τον Σεπτέμβριο.

«Όλοι θα έχετε συναντήσει αυτούς τους τύπους που ο κόσμος τούς λέει ρεμάλια… χαμένα κορμιά και που όταν τους βλέπετε, αναρωτιέστε τι μέλλον μπορούν να έχουν. Τους τύπους που είστε σίγουροι πως το παιδί σας δεν θα καταντήσει ποτέ να γίνει σαν και αυτούς. Ένας από αυτούς τους τύπους είμαι κι εγώ. Οι φίλοι με φωνάζουν Βαγγέλη. Η αλήθεια είναι ότι και όλοι οι υπόλοιποι, Βαγγέλη με φωνάζουν». Μʼ αυτό το εισαγωγικό σημείωμα το Mega μας συστήνει τη νέα του σειρά «Με λένε Βαγγέλη» με πρωταγωνιστή τον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο. Το καστ συμπληρώνουν οι: Μάκης Παπαδημητρίου, Κλέλια Ρένεση, Άννα Ντιμιτρίεβιτς. Η σκηνοθεσία είναι του Στέφανου Μπλάτσου και το σενάριο διασκευάζει ο Αποστόλης Τσαούσογλου. Το σίριαλ είναι μεταφορά της αμερικανικής ανατρεπτικής κωμωδίας με τίτλο «Μy name is Earl». Είναι η μοναδική σειρά από την καινούργια σοδειά του σταθμού, που τα γυρίσματά της ξεκίνησαν τον Δεκέμβριο του 2010.

Στο «Πίσω στο σπίτι» της Ρένας Ρίγγα κυριαρχεί το παντρεμένο ζευγάρι Μαρία Καβογιάννη και Θοδωρής Αθερίδης οι οποίοι έχουν μια πολύ εκρηκτική σχέση. Η ζωή τους αναστατώνεται όταν τα τρία τους παιδιά με τις οικογένειές τους, λόγω της οικονομικής κρίσης επιστρέφουν στο πατρικό τους σπίτι. Πρωταγωνιστούν επίσης ο Αποστόλης Τότσικας, ο Θανάσης Τσαλταμπάσης, η Τζένη Θεωνά κ.ά. Η σκηνοθεσία είναι του Σπύρου Ρασιδάκη και τα γυρίσματα έχουν ξεκινήσει ήδη από τις αρχές Ιουλίου.

Το μενού περιλαμβάνει ακόμη τις κωμωδίες «Είναι μακριά ακόμη Μπαμπαστρούμφ;» (τα γυρίσματα αρχίζουν τον Σεπτέμβριο) και «Πενήντα Πενήντα» (τέταρτος κύκλος), τα δυο καινούργια καθημερινά σίριαλ «Βασιλιάδες» και «Πρωτοβάθμια Εξίσωση» -και οι δυο θα ξεκινήσουν μετά τον Ιανουάριο του 2012). Και βέβαια τα νέα επεισόδια της «Ζωής της άλλης» και «Μυστικά της Εδέμ» που θα μας αποχαιρετίσουν οριστικά τον Δεκέμβριο.

ΠΗΓΗ: yupi.gr
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

Author:

0 σχόλια: