Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Τρίτη 9 Αυγούστου 2011

Kunis, Jolie και Paltrow τα δίνουν όλα (τα λεφτά) στην ομορφιά


Kunis, Jolie και Paltrow τα δίνουν όλα (τα λεφτά) στην ομορφιά

Οι τρεις διάσημες κυρίες του Hollywood δεν λυπούνται τα λεφτά όσον αφορά στη περιποίηση του προσώπου τους. Άλλωστε, αυτό τις έκανε διάσημες.

Μπορεί, κατά κύριο λόγο, οι σταρ του Hollywood να δηλώνουν συχνά πως χρησιμοποιούν τα ίδια προϊόντα περιποίησης όπως ο περισσότερος κόσμος, ακόμα και να διαφημίζουν πολλά από αυτά, αυτό όμως δεν σημαίνει πως δεν έχουν τη δυνατότητα να ξοδέψουν αστρονομικά ποσά σε πολυτελή προϊόντα, τα οποία μπορεί να κοστίζουν για εμάς όσο ένα ταξίδι στο Λονδίνο –με όλα τα έξοδα συμπεριλαμβανόμενα.

Τρεις από τις πιο διάσημες κυρίες του Hollywood, για την ακρίβεια μία δεσποινίς και δύο κυρίες, αποκάλυψαν τα μυστικά όπλα που κρατούν τα πρόσωπά τους απαστράπτοντα. Και, φυσικά, δεν είναι προσιτά σε όλους.

Η Mila Kunis (27), έκανε πρόσφατα έναν καθαρισμό προσώπου αξίας, ούτε λίγο ούτε πολύ, 7.000 δολαρίων, στον αισθητικό των celebrities Scott-Vincent Borba. Η συγκεκριμένη διαδικασία καθαρισμού είναι γνωστή με το όνομα HD Diamond and Ruby and Diamond Peel, και χρησιμοποιεί μικροσκοπικές πολύτιμες πέτρες (όπως διαμάντια και ρουμπίνια) ως αντιοξειδωτικά για το δέρμα.

Η Angelina Jolie (36), λέγεται πως διατηρεί το διάσημο πρόσωπό της στην εντέλεια με τη κρέμα La Prairie Skin Caviar Luxe Cream, η οποία, όπως καταλάβατε από την ονομασία, περιέχει χαβιάρι και, πιο συγκεκριμένα, τα αυγά του οξύρρυγχου Baeril, τα οποία είναι πλούσια σε πρωτεΐνες που βοηθούν το δέρμα να ενυδατώνεται και να κρατιέται σφιχτό. Βέβαια, κοστίζει και 710 δολάρια το μπουκάλι των 100ml.

Τέλος, η Gwyneth Paltrow (38), η οποία εκτός από διάσημη ηθοποιός είναι και δημοφιλής blogger, δίνοντας συμβουλές ομορφιάς και όχι μόνο σε όλες τις γυναίκες, μάλλον δεν θα μοιραζόταν ποτέ με άνεση το δικό της μυστικό ομορφιάς, κι ας είναι πιο οικονομικό από τα άλλα δύο.

Η Paltrow χρησιμοποιεί τις κρέμες της σειράς Sylvia Dakar's UltraLuxe-9, καθεμία από τις οποίες κοστίζει τουλάχιστον 185 δολάρια, και των οποίων βασικό συστατικό είναι το δηλητήριο του φιδιού. Όχι, σοβαρά.

Οι κρέμες αυτές περιέχουν ένα συνθετικό δηλητήριο φιδιού το οποίο λέγεται πως έχει την ίδια παραλυτική επίδραση στο δέρμα, αλλά σε πιο ήπια μορφή, με αυτή που έχει το δάγκωμα ενός φιδιού. Κάτι σαν «ερπετικό Botox», δηλαδή. Μπορεί να ακούγεται τραβηγμένο, σοκαριστικό, έως και κάπως γελοίο, αν σκεφτούμε όμως το πόσο εκθαμβωτική δείχνει η Paltrow σε κάθε της εμφάνιση, αυτή η κρέμα μάλλον κάτι κάνει σωστά.
Πηγη:queen.gr

ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

Author:

0 σχόλια: