Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Τρίτη 9 Αυγούστου 2011

iCloud beta και iWork στον αέρα!


Πληθώρα κυκλοφοριών από την Apple, με τη beta έκδοση του iCloud για developers, αλλά και τις αναβαθμισμένες εκδόσεις των iWork και iPhoto με iCloud integration.


Δεν πέρασε και πολύς χρόνος αφότου κυκλοφόρησε την iCloud TV, ένα χαρακτηριστικό που επιτρέπει στους χρήστες να κατεβάσουν ή να κάνουν stream όλα τα TV shows που έχουν αγοράσει από το iTunes σε όποια συσκευή υποστηρίζει το iCloud.

Συνέχεια κυκλοφοριών, λοιπόν, και η Apple ανακοίνωσε τις νέες εκδόσεις των iWork για iOS και του iPhoto για Mac, όπου και τα δύο προσφέρουν για πρώτη φορά iCloud integration.

Το iWork για iOS, το οποίο αποτελείται από touch-friendly εκδόσεις των Keynote, Pages και Numbers, έχει πλέον αναβαθμιστεί ώστε να υποστηρίζει την επεξεργασία εγγράφων και ακόλουθα να συγχρονίζει τις αλλαγές αυτές σε όλες τις συσκευές που είναι Apple ID registered και έχουν εγκατεστημένο σε αυτές το iWork.

Επιπρόσθετα, όλα τα έγραφα θα εμφανίζονται πλέον στον λογαριασμό χρήστη του iCloud κατά την επεξεργασία τους, επιτρέποντας σε κάθε συσκευή που συνδέεται στο Internet να έχει πρόσβαση σε αυτά.

Εκτός του iWork, το iPhoto για Mac ανανεώνεται επίσης, προσθέτοντας υποστήριξη για Photo Stream, ένα νέο χαρακτηριστικό στο iCloud που επιτρέπει στους χρήστες να κρατούν συγχρονισμένες τις φωτογραφικές βιβλιοθήκες τους σε όλες τις registered συσκευές με σύνδεση στο Internet.

Η Apple αποκάλυψε επίσης και το iCloud Beta, ενώ ανακοίνωσε και τιμές για τις αγορές των ΗΠΑ και της Βρετανίας για το iCloud storage.

Αν και η βασική έκδοση του iCloud με 5GB αποθηκευτικό χώρο θα είναι δωρεάν, όπως είχε αρχικά υποσχεθεί, οι χρήστες θα έχουν τη δυνατότητα να αναβαθμίσουν τη χωρητικότητα εφόσον το επιθυμούν, με διαφορετικά plans ανάλογα με τις ανάγκες τους - 15GB plan για $20 το χρόνο, έως 55GB plan για $100 το χρόνο.


ΠΗΓΗ: pcw.gr
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

Author:

0 σχόλια: