Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Παρασκευή 12 Αυγούστου 2011

Οι A-HA ενώνονται ξανά στη μνήμη των θυμάτων του μακελειού στο Όσλο!



Το διάσημο νορβηγικό ποπ συγκρότημα θα επανενωθεί με την ευκαιρία της εθνικής ημέρας μνήμης στις 21 Αυγούστου στο Όσλο.

Η ημέρα μνήμης θα είναι αφιερωμένη στα 77 θύματα της διπλής επίθεσης της 22ας Ιουλίου στο κέντρο της νορβηγικής πρωτεύουσας και στο νησί Οτόγια.

"Όπως όλοι στη Νορβηγία και στον υπόλοιπο κόσμο συγκλονιστήκαμε στις 22 Ιουλίου από αυτές τις πράξεις βαρβαρότητας και βίαιης πρόκλησης εναντίον όσων πιστεύουμε", αναφέρουν σε ανακοίνωση που ανέβασαν επίσημη ιστοσελίδα τους τα τρία μέλη του συγκροτήματος.

"Είμαστε ευγνώμονες που μας κάλεσαν να συμμετάσχουμε στην τελετή μνήμης. Θα το κάνουμε για να τιμήσουμε όσους χάθηκαν, για να δείξουμε την ευγνωμοσύνη μας σε όσους προσπάθησαν να βοηθήσουν στις 22 Ιουλίου και για να εκφράσουμε την συμπαράστασή μας στους επιζώντες", προσθέτουν.

Οι A-ha, το πιο γνωστό νορβηγικό συγκρότημα, θα λάβει μέρος μαζί με άλλους Νορβηγούς καλλιτέχνες στην 90 λεπτών τελετή που θα πραγματοποιηθεί στο Oslo Spectrum, διευκρίνισε το τηλεοπτικό δίκτυο NRK, που έχει αναλάβει τη διοργάνωση της τελετής και θα την μεταδώσει απευθείας.

"Οι συγγενείς των θυμάτων, οι επιζώντες και άλλοι άνθρωποι που συνδέονται άμεσα θα κληθούν να παραστούν (στην τελετή), καθώς και το προσωπικό των σωστικών συνεργείων, το ιατρικό προσωπικό και όλοι όσοι ενεπλάκησαν στα γεγονότα", διευκρινίζει η νορβηγική κυβέρνηση στην ιστοσελίδα της.

Μέλη της νορβηγικής κυβέρνησης αλλά και η βασιλική οικογένεια αναμένεται να είναι παρόντες στην τελετή.
Πηγη:newsit.gr

ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

Author:

0 σχόλια: