Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Παρασκευή 12 Αυγούστου 2011

Η εξωτική ομορφιά της Freida Pinto (photos & vid)


Πρόκειται για ένα από τα πιο καυτά κορίτσια της Ινδίας, ωστόσο η ίδια δεν μοιάζει να το ξέρει... Η Freida Pinto φωτογραφήθηκε για το τεύχος Σεπτεμβρίου του περιοδικού InStyle

και στη συνέντευξη που παραχώρησε μίλησε για όλα, από τη σχέση με τον αγαπημένο της Dev Patel (και συμπρωταγωνιστή της στην ταινία Slumdog Millionaire που τους έκανε διάσημους), μέχρι το απέριττο στιλ της.



«Το στιλ μου είναι απλό, άνετο – η άνεση είναι πολύ σημαντική για μένα» τονίζει η νεαρή ηθοποιός, σημειώνοντας ότι ανταλλάσσει στιλιστικά tips με τον αγαπημένο της και αρνείται να προσλάβει στιλίστα για να την ντύνει.



Αναρωτιέστε ποια είναι τα πιο αγαπημένα κομμάτια της γκαρνταρόμπας της; Ένα τζιν, το οποίο μάλιστα φοράει από το 2008 («το φοράω ακόμα και μου κάνει!» εξηγεί χαρούμενη στο InStyle), ένα λευκό D&G πουκάμισο, και ένα ζευγάρι μαύρα ψηλοτάκουνα παπούτσια.



«Με εμπνέουν όσοι δεν φοβούνται να είναι διαφορετικοί, κι όσοι παίρνουν ρίσκα» λέει για την ποιότητα των ανθρώπων που προτιμά να την περιβάλλουν.

Δείτε τη συνέντευξη: 



Πάντως με τον αγαπημένο της, η Freida Pinto επικοινωνεί πολύ συχνά μέσω Skype. Όπως αναφέρει η Daily Mail, αυτό δεν είναι πάντα καλό.

«Το χρησιμοποιούμε πολύ – αλλά και το μισούμε ταυτόχρονα» εξηγεί η 26χρονη καλλονή. «Είναι ‘πειραχτήρι’. Αισθάνομαι αυτή την πίεση του ‘Θεούλη μου, έχει να με δει δυο βδομάδες, ελπίζω τα μαλλιά μου να είναι ωραία’. Αλλά είναι και φρικτό. Νομίζω πως το πιο όμορφο άτομο δείχνει ανόητο στο Skype».



Η Freida πρωταγωνίστησε επίσης στην ταινία του Woody Allen «You Will Meet A Tall Dark Stranger», και στο «Rise of the Planet of the Apes» που είδαμε την εβδομάδα αυτή και στις ελληνικές αίθουσες.



Πηγή: Daily Mail

ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

Author:

0 σχόλια: