Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Παρασκευή 12 Αυγούστου 2011

Κυβερνοπειρατές απειλούν ότι θα "εξοντώσουν" το Facebook


Κυβερνοπειρατές, που μπορεί να ανήκουν στην ομάδα των Ανώνυμων, απείλησαν ότι θα εξαπολύσουν επίθεση το Νοέμβριο με στόχο να "εξοντώσουν" τον ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης Facebook,
όμως η ταυτότητά τους και η αυθεντικότητα της απειλής δεν έχουν επιβεβαιωθεί, σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο.

Ένα βίντεο που ανέβηκε στο YouTube και έχει το σήμα των Ανώνυμων (Anonymous) διατείνεται ότι η "Επιχείρηση Facebook" θα πραγματοποιηθεί στις 5 Νοεμβρίου και θα έχει στόχο να καταστρέψει τον ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης, το οποίο κατηγορεί ότι θέτει σε κίνδυνο την προσωπική ζωή των περίπου 600 εκατομμυρίων χρηστών του.

Παρόλα αυτά η απειλή παραμένει αδιευκρίνιστη: ένας εκπρόσωπος των Ανώνυμων δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο ότι ούτε οι ίδιοι οι υπεύθυνοι της οργάνωσης δεν ξέρουν πώς να το αντιμετωπίσουν, υπογραμμίζοντας ότι δεν υπάρχει σαφής διοικητική δομή και ότι τα μέλη της κρύβουν την ταυτότητά τους.

Το Facebook από τη μεριά του αρνήθηκε να σχολιάσει.

Το βίντεο κατηγορεί τον ιστότοπο ότι αποθηκεύει τα προσωπικά δεδομένα των χρηστών του και τα μοιράζεται με την αστυνομία.

"Συνταχθείτε με τον σκοπό μας και εξοντώστε το Facebook για το καλό της προσωπικής σας ζωής", αναφέρει το μήνυμα, το οποίο ανέβηκε πριν τρεις εβδομάδες στο YouTube και μέχρι στιγμής έχει περισσότερα από 1 εκατομμύριο χτυπήματα.

"Μπορεί να είναι ένα χαζό βίντεο που έφτιαξε κάποιος", επεσήμανε ο εκπρόσωπος των Ανώνυμων. "Όμως μπορεί να είναι και ένα κόλπο κάποιου που έχει καταφέρει να διεισδύσει στο δίκτυο του Facebook".

Πηγή: .real.gr
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

Author:

0 σχόλια: