Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Πέμπτη 11 Αυγούστου 2011

Συμβουλές για ξεκούραστο βλέμμα σε χρόνο dt!


Αν δεν έχετε την πολυτέλεια να απολαμβάνετε κάθε μέρα έναν ευεργετικό όμορφο ύπνο, τα μικρά μυστικά μακιγιάζ που σας δίνει το Stylista
θα σας φανούν σωτήρια γιατί χαρίζουν άμεσα ξεκούραστο και φωτεινό βλέμμα.

Καθαρό "τόξο": Χαρίζει αποτελέσματα παρόμοια σχεδόν με αυτά του lifting αφού «ανοίγει» τα μάτια και το βλέμμα. Χτενίστε τα φρύδια σας προς τα επάνω χρησιμοποιώντας μία διάφανη μάσκαρα ή το ειδικό gel φρυδιών. Στη συνέχεια καθαρίστε το περίγραμμα με το τσιμπιδάκι και κόψε τις τριχούλες που πετάνε.

Κάλυψη και λάμψη: Κλασική αξία, που δεν θα μπορούσε να λείψει από το συγκεκριμένο θέμα. Αφιερώστε λίγο χρόνο για να βρείτε το σωστό κονσίλερ για σας (σε υφή και απόχρωση) και εκτός από τους μαύρους κύκλους, απλώστε το και στην εσωτερική γωνία των ματιών, όπου δημιουργείται σκιά η οποία κάνει το βλέμμα να δείχνει βαρύ. Επιπλέον, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε πάνω από το κονσίλερ, highlighter για έξτρα λάμψη.

Σωστή εφαρμογή της μάσκαρα: Απλώστε μία ή δύο στρώσεις μάσκαρα μόνο στις επάνω βλεφαρίδες, αφού αν απλώσετε και στις κάτω αυτό που θα πετύχετε είναι να κάνετε πιο εμφανείς τους μαύρους κύκλους.

Τα κατάλληλα χρώματα σκιών: Προτιμήστε σκιές σε φυσικές αποχρώσεις, με μια διακριτική λάμψη, που θα φωτίσουν το βλέμμα και θα το κάνουν να δείχνει πιο ξεκούραστο. Αποφύγετε τις σκληρές, έντονες αποχρώσεις και το smoky μακιγιάζ- ο χρυσός κανόνας εδώ είναι το less is more.

Πηγή: real.gr
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

Author:

0 σχόλια: