Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Πέμπτη 11 Αυγούστου 2011

Το “Dirty Dancing” επιστρέφει στην μεγάλη οθόνη


Μια ταινία που έσπασε τα ταμεία το 1987 και έκανε διάσημο τον αείμνηστο ηθοποιό Patrick Swayze, το “Dirty Dancing”, επιστρέφει στη μεγάλη οθόνη με την υπογραφή του Kenny Ortega.


Ο Ortega ήταν ο χορογράφος της αρχικής ταινίας με πρωταγωνιστές τον Swayze και την Jennifer Grey, ενώ ήταν και ο σκηνοθέτης του Michael Jackson στο “This Is It”. Όπως ανέφερε ο ίδιος σε δηλώσεις του, η ευκαιρία να σκηνοθετήσει το remake του “Dirty Dancing” τον κάνει να αισθάνεται σαν να γυρνάει σπίτι του και πρόσθεσε ότι ανυπομονεί να ξεκινήσει η παραγωγή της ταινίας, να βρει μοναδικά ταλέντα να ενσαρκώσουν τους πρωταγωνιστικούς ρόλους και να φέρει το φιλμ στην οθόνη για την νέα γενιά.

Σύμφωνα με τα όσα ανακοίνωσε η εταιρεία παραγωγής του φιλμ, έχουν αρχίσει συνομιλίες με την Eleanor Bergstein, η οποία έχει γράψει το πρωτότυπο σενάριο για το “Dirty Dancing”. Στόχος είναι να συμμετάσχει και εκείνη στην παραγωγή του remake της ταινίας.

Το “Dirty Dancing” εκτόξευσε την καριέρα του Patrick Swayze, που υποδυόταν έναν δάσκαλο χορού. Ο διάσημος ηθοποιός έφυγε από την ζωή στις 14 Σεπτεμβρίου του 2009, σε ηλικία 54 ετών, χτυπημένος από καρκίνο.

ΠΗΓΗ: star.gr

ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

Author:

0 σχόλια: