Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Πέμπτη 11 Αυγούστου 2011

Cool by the Pool

Κάναμε βουτιά στις καλύτερες πισίνες της πόλης



Αν παραμένεις εντός των τειχών αυτό το καλοκαίρι, δεν υπάρχει κανένας λόγος να λιώνεις στο σπίτι. Μικρές οάσεις δροσιάς στην Αθήνα σε περιμένουν για να χαλαρώσεις και να κάνεις τις βουτιές σου, όποτε το επιθυμήσεις. Εμείς το ψάξαμε και σου προτείνουμε μερικές από τις πιο ωραίες πισίνες της πόλης, όπου θα περάσεις τέλεια. Απαραίτητο dress code: το μαγιό.
Αthens Hilton
Σταθερή αξία στο κέντρο της πόλης, η πισίνα του γνωστού ξενοδοχείου αποτελεί το ιδανικό περιβάλλον για να δροσιστείς και να κάνεις και celebrity watch. Κολυμπάς, κάνεις ηλιοθεραπεία στις ξαπλώστρες ενώ εάν θελήσεις ένα ελαφρύ γεύμα το Oasis Pool Bar & Grill που βρίσκεται στον ίδιο χώρο, προσφέρει ελαφριά πιάτα, smoothies, χυμούς και τονωτικά ποτά. Δοκίμασε το Healthy Mind με ροδάκινο, γιαούρτι και αμύγδαλο αλλά και κλασσικό hot dog με τηγανητές πατάτες.

Η πισίνα λειτουργεί καθημερινά, από τις 08:00 το πρωί μέχρι τις 21:00 το βράδυ


Ημερήσια είσοδος: 25 ευρώ
Σαββατοκύριακo: 40 ευρώ
* επειδή μια επίσκεψη δεν είναι ποτέ αρκετή, ενημερώσου για τα πακέτα των τριών ή πέντε επισκέψεων. Εάν σου αρέσει τόσο πολύ, υπάρχει και συνδρομή, μηνιαία, τρίμηνη ή πεντάμηνη!

Πού: Βασ. Σοφίας 46, Αθήνα, τηλέφωνο: 210 7281000, 210-7281801.


Athens Imperial
Μια ανάσα από το ιστορικό κέντρο της Αθήνας, δροσίζεσαι στην πισίνα του ξενοδοχείου και μετά βάζεις τα δερμάτινα gladiator σανδάλια σου και κάνεις μια βόλτα στην Πλάκα. Η πισίνα με το ξύλινο deck, η οποία βρίσκεται στον ένατο όροφο του ξενοδοχείου, σε "ταξιδεύει" σε Λυκαβηττό και Ακρόπολη, ενώ απολαμβάνεις ένα δροσιστικό Daquiri Strawberry στο pool bar. H πισίνα λειτουργεί καθημερινά από τις 10:00 το πρωί μέχρι τις 20:30 το βράδυ, από το Μάιο μέχρι τον Οκτώβριο (ανάλογα φυσικά και με τον καιρό).
Ημερήσια είσοδος: 15 ευρώ
Σαββατοκύριακo: 25 ευρώ
(για τα παιδιά έως 12 ετών, ισχύει έκπτωση 50%)

Πού: Πλατεία Καραϊσκάκη, Αθήνα, τηλέφωνο: 210- 37 43 600


Semiramis
Αν μένεις βόρεια και σου φαίνεται μακριά να κατέβεις παραλία, μπορείς να κάνεις τις βουτιές σου στο γνωστό ξενοδοχείο στην Κηφισιά, με τις lollipop αποχρώσεις και την υπογραφή του διάσημου designer Κarim Rashid. Η εντυπωσιακή πισίνα και τα happy χρώματα που περιβάλλουν το χώρο, γίνονται το ιδανικό σκηνικό για να δροσίσεις το κορμί σου και μετά να απολαύσεις στην ξαπλώστρα σου ένα Kir Royal with wine από το pool bar.
Η πισίνα λειτουργεί από τις 11:00 το πρωί μέχρι τις 19:00 το απόγευμα.

Ημερήσια είσοδος: 50 ευρώ (για τους ενήλικες), 30 ευρώ (για τα παιδιά από 3 μέχρι 12 ετών).
Σαββατοκύριακo: 60 ευρώ (για τους ενήλικες), 35 ευρώ (για τα παιδιά από 3 μέχρι 12 ετών). Για τα παιδιά μέχρι 3 ετών, η χρήση της πισίνας είναι δωρεάν.
Μπορείς να ενημερωθείς για τα πακέτα 2 ατόμων του Semiramis “Pool Food” (120 ευρώ) και “Pool Room” (130 ευρώ), οι οποίες περιλαμβάνουν εκτός από το κολύμπι στην πισίνα, ένα γεύμα ή χρήση Superior δωματίου από τις 11:00 το πρωί μέχρι τις 18:00 το απόγευμα.

Πού: Χαριλάου Τρικούπη 48, Κηφισιά, τηλέφωνο: 210- 62 84 400
The Margi Ηotel
Συνήθως το καλοκαίρι η πυξίδα μάς στέλνει στα νότια προάστια. Στη Βουλιαγμένη, ανάμεσα στη θάλασσα και τα πεύκα, το ξενοδοχείο The Margi «ανοίγει» σαν πολυτελές κουτί και σου αποκαλύπτει μια εντυπωσιακή πισίνα: εσύ δεν έχεις παρά να χαλαρώσεις στα day beds του lounge bar restaurant “Malabar”, απολαμβάνοντας ένα “Martini Limoni” και την ζεστή αγκαλιά του ήλιου.
Ημερήσια είσοδος και Σαββατοκύριακo: 25 ευρώ.
Για τα παιδιά από 2 εως 12 ετών ισχύει έκπτωση 50%.

Πού: Λητούς 11, Βουλιαγμένη, τηλέφωνο: 210 8929000
Divani Caravel Ηotel
Τριγύρω η πολύβουη πόλη και στη μέση το Divani Caravel, στον τελευταίο όροφο του οποίου βρίσκεται η πισίνα. Με θέα στην Ακρόπολη και το Λυκαβηττό, απολαμβάνεις στο pool bar αναψυκτικά και snacks και αποκτάς Hawaiian μαύρισμα... made in Athens!
Ημερήσια είσοδος: 40 ευρώ
Σαββατοκύριακο: 50 ευρώ

Πού: Βασ. Αλεξάνδρου 2, Αθήνα τηλέφωνο: 210-7207000
Αthenaeum Intercontinental
Το γνωστό ξενοδοχείο στο κέντρο της Αθήνας, βρήκε έναν πρωτότυπο τρόπο να μας προσφέρει ένα χαλαρωτικό διαβατήριο προκειμένου ν’αποδράσουμε για μια ημέρα. Πως γίνεται αυτό; Κλείνεις ένα superior δωμάτιο για ημέρα με κόστος 89 ευρώ, και αυτό σου εξασφαλίζει ένα σωρό δροσερές και beauty παροχές. Κάνοντας το booking, μπορείς να κάνεις χρήση της πισίνας αλλά και του γυμναστηρίου, να έχεις έκπτωση 20% στο εστιατόριο Cafezoe, αλλά και σε υπηρεσίες room service, ενώ με επιπλέον 78 ευρώ μπορείς ν’απολαύσεις ένα Mojito Body Scrub& Back Rejuvenator μασάζ.
Η exclusive και απομονωμένη πισίνα η οποία βρίσκεται στο ισόγειο, λειτουργεί από τις 11:00 το πρωί μέχρι τις 19:00 το απόγευμα.


Σημείωσε ότι η προσφορά, η οποία περιλαμβάνει και άλλες παροχές, ισχύει ανάλογα με τη διαθεσιμότητα των δωματίων μέχρι τις 2 Οκτωβρίου.

Πού: Λεωφόρος Συγγρού 89-93, τηλέφωνο: 210-9206000


Πηγή:stylista.gr

ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

Author:

0 σχόλια: