Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Κυριακή 7 Αυγούστου 2011

Καθηλωτικό βλέμμα με αδιάβροχη μάσκαρα


Θέλεις τέλειο βλέμμα με βλεφαρίδες κάγκελο και όταν κάνεις πλάτσα-πλούτσα στην παραλία ή την πισίνα;


Τότε η αδιάβροχη μάσκαρα είναι με το μέρος σου αφού σου χαρίζει τον όγκο και το μήκος που θέλεις και σε μεταμορφώνει με καθηλωτικό βλέμμα που θα κάνει όλα τα κεφάλια να γυρίσουν προς το μέρος σου. Διάβασε παρακάτω πώς με τη βοήθεια της αδιάβροχης μάσκαρα θα εντυπωσιάσεις!
Το αιώνιο δίλημμα: αδιάβροχη ή κανονική: η κανονική μάσκαρα μπορεί να σε έβγαζε ασπροπρόσωπη τις κρύες χειμερινές νύχτες όμως τώρα που άρχισες τις βουτιές στην παραλία δε γίνεται να εμφανίζεσαι συνέχεια με δύο κυριολεκτικά μαύρους κύκλους κάτω από τα μάτια! Η αδιάβροχη μάσκαρα έχει όλα τα οφέλη της κανονικής: σου χαρίζει όγκο και μήκος στις βλεφαρίδες αλλά το καλό είναι ότι αντέχει στο νερό! Οπότε είναι ιδανική για το καλοκαίρι και δεν έχεις παρά να ην βάλεις στο νεσεσέρ των καλλυντικών σου!
Γενικά: αν έχεις εύκολο το κλάμα ή σου αρέσει να κολυμπάς στο νεράκι τώρα που είναι καλοκαίρι τότε η αδιάβροχη μάσκαρα είναι το κλειδί!
Πώς θα κάνεις ντεμακιγιάζ: μπορεί να έχεις ακούσει πολλά για την αδιάβροχη μάσκαρα και πόσο δύσκολο είναι να την αφαιρέσεις και ότι υπάρχει το ενδεχόμενο να βλάψει τις βλεφαρίδες σου ανεπανόρθωτα και ίσως να χάσεις κάποιες από αυτές. Αυτό είναι μεγάλο λάθος αφού αν αφαιρέσεις σωστά τη μάσκαρα τότε δεν έχεις να φοβάσαι τίποτα!
Το σωστό προϊόν ντεμακιγιάζ για την αδιάβροχη μάσκαρα: η κατάλληλη αδιάβροχη μάσκαρα είναι εκείνη που είναι οφθαλμολογικά ελεγμένη και είναι κατάλληλη για να χρησιμοποιηθεί σε ευαίσθητα μάτια. Το κατάλληλο προϊόν ντεμακιγιάζ σε αυτή την περίπτωση πρέπει να είναι υποαλλεργικό για να είναι και αποτελεσματικό!
Πώς θα πετύχεις το σωστό ντεμακιγιάζ: πάρε το βαμβακάκι σου και άπλωσε επάνω λίγο από το προϊόν ντεμακιγιάζ. Με κυκλικές κινήσεις και αφού έχεις κλειστά τα βλέφαρα σου, τρίψε ελαφρά με σκοπό την απομάκρυνση της μάσκαρα. Αν δεις ότι η μάσκαρα δεν βγαίνει τότε μπορείς εναλλακτικά να απλώσεις λίγο λάδι για μωρά που θα βοηθήσει τη διαδικασία. Ξέπλυνε πολύ καλά με άφθονο νεράκι έτσι ώστε να είσαι σίγουρη ότι δεν έχεις υπολείμματα αδιάβροχης μάσκαρα στα βλέφαρα σου που είναι πολύ δύσκολο να απομακρύνεις.
Τιπ: Το baby oil ή η βαζελίνη είναι μια καλή λύση αν έχεις ευαισθησία στα μάτια και δε θέλεις να χρησιμοποιήσεις κανένα προϊόν ντεμακιγιάζ ειδικά για να απομακρύνεις την επίμονη αδιάβροχη μάσκαρα!
Η ενυδάτωση αρχίζει από τα μάτια: αφού τελειώσεις με το ντεμακιγιάζ είναι πολύ σημαντικό να ενυδατώσεις την περιοχή με την κρέμα ματιών σου και χάρισε ξανά τη ζωντάνια στο απίστευτα σέξι βλέμμα σου!

Πηγή: womenonly.gr
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

Author:

0 σχόλια: