Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Κυριακή 7 Αυγούστου 2011

Ένα τόσο δα μπικίνι...


Από που προέκυψε το μπικίνι; Η Tyra Banks παραδίδει μαθήματα στυλιστικής ιστορίας για το πιο μικροσκοπικό ‘ρούχο’ της γκαρνταρόμπας μας...

Τη βοηθά ο Andre Leon Talley, που της θυμίζει ότι οι αισθησιακές χορεύτριες – και πρώτη απ’ όλες η Μισελίν Μπερναρντινί, από το Καζίνο του Παρισιού-  ήταν οι πρώτες τολμηρές που το δοκίμασαν και το υιοθέτησαν.

Αυτό το μικρούτσικο κομμάτι ύφασμα που προκαλούσε τη φαντασία των αντρών, πήρε το όνομά του από την Ατόλη Μπικίνι στα νησιά Μάρσαλ, όπου έγιναν οι πρώτες δοκιμές ατομικής βόμβας. Οι εκρήξεις τους θύμιζαν, λένε, την έκρηξη ενθουσιασμού που προκλήθηκε στον ανδρικό πληθυσμό από τη δημιουργία του νέου μαγιό...

Η Tyra δίνει και tips για την καλύτερη επιλογή και εφαρμογή τους. Ένα από αυτά: Εάν έχετε παραπάνω κιλά, πηγαίνετε να ψωνίσετε μαγιό στο τμήμα ‘μέλλουσα μαμά’ σχετικού καταστήματος παιδικών ρούχων. «Τα μαγιό αυτά στρώνουν καλύτερα στο σώμα. Το αν δεν εγκυμονείτε αφορά εσάς, όχι την πωλήτρια...» λέει το μοντέλο. 




Bikini -- powered by typef.com

Εάν, πάλι, δεν αισθάνεστε άνετα με μπικίνι, μην ξεχνάτε ότι υπάρχουν και τα ολόσωμα μαγιό: «Είναι τόσο sexy! Θεούλη μου! Αυτά θέλω να φοράω συνεχώς» λέει η Tyra και εξηγεί κάποια τρυκ για να δείχνετε η θεά της παραλίας.

«Για εφέ πιο λεπτής σιλουέτας, υπάρχει αυτό που λέμε color blocking, το διαφορετικό χρώμα σε διαφορετικά σημεία στο σώμα, που βοηθά να φαίνεστε π.χ. πιο καμπυλόγραμμη αν βάλετε ολόσωμο με πιο σκουρόχρωμη απόχρωση στα πλάγια (που κάνει το στήθος να μοιάζει και πιο ‘πλούσιο’), και πιο λεπτή με ανοιχτόχρωμη απόχρωση».

Πηγή: Typef.com



ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

Author:

0 σχόλια: