Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Παρασκευή 12 Αυγούστου 2011

Ο καιρός το τριήμερο του Δεκαπενταύγουστου


Με αίθριο καιρό θα συνοδευθεί το τριήμερο της Παναγίας, αφού μετά την απότομη πτώση της θερμοκρασίας, τις δυνατές μπόρες και την ισχυρή χαλαζόπτωση που παρατηρήθηκε
σε ορισμένες περιοχές (κυρίως της Β. Ελλάδας) θα υπάρξει αισθητή βελτίωση. Σε γενικές γραμμές σε όλη τη χώρα θα υπάρχει ηλιοφάνεια και υψηλές θερμοκρασίες που σταδιακά θα αρχίσουν να ανεβαίνουν και θα αγγίξουν τους 34 βαθμούς.

Την Παρασκευή αναμένεται γενικά αίθριος καιρός με ανέμους μέτριους μεταβλητούς που μόνο τοπικά στο Αιγαίο θα φτάσουν τα επτά μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα ξεπεράσει τους 31 βαθμούς, ωστόσο την επομένη μέρα που σε γενικές γραμμές ο καιρός θα κυμανθεί στα ίδια επίπεδα, η μέγιστη θα ανέβει ακόμα κατά δύο βαθμούς. Τις απογευματινές ώρες τόσο του Σαββάτου όσο και της Κυριακής αναμένονται λίγες τοπικές νεφώσεις στα ηπειρωτικά, που ενδεχομένως να δώσουν κάποιες λίγες βροχές στα ορεινά.

Κατά βάση, πάντως, οι συνθήκες θα είναι ιδανικές για τους εκδρομείς και για όσους ήδη βρίσκονται σε διακοπές και απολαμβάνουν τα μπάνια τους στις παραλίες. Μάλιστα, ανήμερα του Δεκαπενταύγουστου ο υδράργυρος θα σκαρφαλώσει ακόμα και στους 35 βαθμούς στα κεντρικά, ενώ με ηλιοφάνεια αναμένεται να γιορτάσουν οι Παναγιές όλης της χώρας. Στην Τήνο, την Πάρο και γενικά τις Κυκλάδες ο καιρός θα είναι αίθριος και η θερμοκρασία θα φτάσει τους 30 βαθμούς ενώ στην Παναγία Σουμελά στο Βέρμιο θα υπάρχει μεγαλύτερη δροσιά, αφού αφενός η υψηλότερη θερμοκρασία δεν θα ξεπεράσει τους 25 βαθμούς και αφετέρου υπάρχει ενδεχόμενο για βροχή τις απογευματινές ώρες.

Υψηλότερες θα είναι οι θερμοκρασίες στα Μετέωρα και την Καλαμπάκα, όπου θα φτάσει ο υδράργυρος του 33 βαθμούς κελσίου. Αίθριος καιρός στην Λευκάδα με τον υδράργυρο να σκαρφαλώνει στους 34 βαθμούς, ενώ τους 33 θα αγγίξει στην Παναγία Τρυπητή του Αιγίου. Στο Αγιον Όρος αναμένεται συννεφιά και θερμοκρασία από 18 έως 32 βαθμούς, ενώ στην Προυσσιώτισσα της Ευρυτανίας υπάρχει ενδεχόμενο απογευματινής βροχής και θερμοκρασία μέχρι τους 24 βαθμούς.


Star.gr
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

Author:

0 σχόλια: