Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Τρίτη 9 Αυγούστου 2011

Ανανεώστε τη σχέση σας


couple-386

Αν θεωρήσετε την αγάπη του συντρόφου σας δεδομένη, θα καταλάβετε ότι κάποια στιγμή θα σβήσουν τα όμορφα συναισθήματα. Δεν φτάνει μόνο το «σ' αγαπώ»... Δείξτε το με κάτι που να θυμίζει το ρομαντικό κομμάτι της ζωής που ζήσατε μαζί...


Αποχωριστείτε τον για μερικές μέρες
Η απουσία κάνει την καρδιά περισσότερο τρυφερή για τον άλλον. Μπορεί να ακούγεται μελό, αλλά είναι αλήθεια. Βρείτε ευκαιρίες για να περνάτε λίγο χρόνο χωριστά: μια επίσκεψη σ' έναν συγγενή, μια ολονύχτια επίσκεψη στο σπίτι μιας φίλης, μια μονοήμερη εκδρομή με τα κορίτσια. Μονάχα μία μέρα χωριστά αρκεί για να έρθει στην επιφάνεια η προσμονή της συνάντησης.

Κάντε σεξ σε ασυνήθιστα μέρη
Μην ανησυχείτε, δεν μιλάμε για τηλεφωνικούς θαλάμους ή για το λεωφορείο της γραμμής. Αναφερόμαστε ακόμα και στο σπίτι, αρκεί να επισκεφτείτε την κουζίνα, το μπάνιο ή ακόμα και την πίσω αυλή όταν βραδιάσει. Αν κάνετε έρωτα στο ίδιο μέρος, γρήγορα θα οδηγηθείτε σε πνευματική και σωματική ρουτίνα. Το να δοκιμάζετε καινούργιες εμπειρίες θα αναθερμάνει το ενδιαφέρον σας. Και οι δύο θα νιώθετε πιο σαγηνευτικοί και το σεξ θα γίνει διασκέδαση και πάλι. Για να σπάσετε τη ρουτίνα, απλώς αλλάξτε το σκηνικό, χωρίς να φοβάστε να γίνετε ασυνήθιστα ευφάνταστοι αυτές τις στιγμές που θα κάνουν τη σχέση πικάντικη. Σκεφτείτε τα όλο νόημα βλέμματα που θα ανταλλάξετε μετά και πιθανόν να μη δείτε το αυτοκίνητο σας με τον ίδιο τρόπο ποτέ ξανά.

Διαβάστε ο ένας στον άλλον
Υπάρχει κάτι που ενώνει ένα ζευγάρι όταν απορροφάται από μια ιστορία - είτε πρόκειται για ένα ρομαντικό ποίημα ή για την τρομακτική ιστορία του τελευταίου μπεστ-σέλερ. Η φωνή του είναι αδιαμφισβήτητα μεγάλο κομμάτι της ιστορίας σας - θυμηθείτε τις ατελείωτες συζητήσεις σας μέσω τηλεφώνου από τον πρώτο καιρό της γνωριμίας σας μέχρι τις πρώτες δηλώσεις αγάπης που σας έκανε τηλεφωνικά. Ακούστε τον να διαβάζει και μπορεί να τον ερωτευτείτε τρελά ακόμη μία φορά.

Έχω ένα μυστικό...
Γίνετε τα μονά πρόσωπα στον κόσμο που ξέρουν το ίδιο μυστικό. Με το να μοιράζεστε κωδικοποιημένες λέξεις ή σήματα, θα πυροδοτήσετε τα επίπεδα της χημείας σας. Μερικά ζευγάρια θέτουν κώδικες επικοινωνίας όπως εκφράσεις και χειρονομίες που χρησιμοποιούν δημόσια: ένα λοξό βλέμμα, ένα ελάχιστα αντιληπτό χαμόγελο, το χέρι που χαϊδεύει ελαφρά το μάγουλο.

Γυρίστε το χρόνο πίσω με ένα... στιλό
Ένας τρόπος να «αιχμαλωτίσετε» τα συναισθήματα που σας έφεραν μαζί είναι να τα γράψετε. Ναι, σωστά καταλάβατε, κρατήστε ημερολόγιο με ό,τι βιώνετε για τον σύντροφο σας κάθε φορά που νιώθετε ότι αξίζει να τα θυμάστε. Διαβάστε τα όταν νιώθετε ότι θέλετε να τον ξαναερωτευτείτε. Αν είστε περιγραφικοί, θα διαπιστώσετε διαβάζοντας τα πόσο σπουδαίος είναι για σας, τι σας έκανε εντύπωση πάνω του και γιατί αδημονείτε να τον δείτε. Το ημερολόγιο θα σας είναι χρήσιμο, ειδικότερα όταν σας εκνευρίζει, αφού θα διαπιστώνετε ότι στην ουσία τα προτερήματα του είναι σημαντικότερα από το γεγονός ότι άφησε ένα βρόμικο φλιτζάνι στον πάγκο της κουζίνας.
Πηγη:myworld.gr

ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

Author:

0 σχόλια: