Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Τετάρτη 10 Αυγούστου 2011

Πώς θα κινηθούν τα ΜΜΜ τον Δεκαπενταύγουστο


Το πρόγραμμα των δρομολογίων που εφαρμόζεται τις Κυριακές θα ακολουθήσουν την ημέρα της Παναγίας, Δευτέρα 15 Αυγούστου, τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς στην Αττική.


Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τον ΟΑΣΑ, τα λεωφορεία της ΕΘΕΛ θα ακολουθήσουν τη Δευτέρα 15 Αυγούστου το πρόγραμμα δρομολογίων βασισμένο στη δρομολόγηση της Κυριακής.

Αντίστοιχα, τη Τρίτη 16 Αυγούστου θα ισχύσει πρόγραμμα δρομολογίων βασισμένο στο πρόγραμμα δρομολογίων του Σαββάτου.

Στα τρόλεϊ, τη Δευτέρα 15 Αυγούστου θα ισχύσει πρόγραμμα δρομολογίων της Κυριακής, ενώ για τις υπόλοιπες ημέρες ισχύει το σύνηθες πρόγραμμα.

Στο Μετρό, τα δρομολόγια από 15/8 έως 21/8 θα έχουν τις κάτωθι συχνότητες: Από τις 05.30- 00.20 κάθε 10 λεπτά. Την Παρασκευή και το Σάββατο τα μεταμεσονύκτια δρομολόγια, από τις 00.20 έως τις 02.20, θα εκτελούνται κάθε 15 λεπτά.

Στον Ηλεκτρικό Σιδηρόδρομο δεν θα υπάρξουν αλλαγές στα προγραμματισμένα δρομολόγιά του, ενώ στο Τραμ στις 15 και 16 Αυγούστου η συχνότητα των δρομολογίων θα είναι ανά 30 λεπτά.

Το επιβατικό κοινό για περισσότερες πληροφορίες μπορεί να επικοινωνεί με το Τηλεφωνικό Κέντρο 185 του ΟΑΣΑ και μέσω του ιστότοπου http://www.oasa.gr.

Πηγή: real.gr
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

Author:

0 σχόλια: