Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Τετάρτη 10 Αυγούστου 2011

Τι κάνει σήμερα ο Παύλος Ευαγγελόπουλος;


Τι κάνει σήμερα ο Παύλος Ευαγγελόπουλος;

Ήταν ιδιαίτερα γνωστός τη δεκαετία του ΄80 κυρίως στις νεαρές ηλικίες. Ο Παύλος Ευαγγελόπουλος άλλωστε μαζί με τον Πάνο Μιχαλόπουλο και τον Σταμάτη Γαρδέλη ήταν ένα από τα τρία sex symbols της χρυσής δεκαετίας των βιντεοταινιών.


Κι ενώ εμφανιζόταν σε όλες σχεδόν τις ταινίες και έπαιζε και στο θέατρο, ήρθε η πρόταση για το «Ρετιρέ» στο MEGA, την οποία και δέχτηκε. Έτσι, πρόσθεσε στις πολλές επιτυχίες του και το ρόλο του τηλεοπτικού Ιάσωνα.
Ο ηθοποιός όμως απέκτησε και εκπομπή στο ραδιόφωνο.

Η εκπομπή του παρά την επιτυχία που σημείωνε, για εκείνον ήταν κάτι εφήμερο αφού η μεγάλη του αγάπη για το θέατρο, θα τον κέρδιζε και γι’ αυτό θα συμμετείχε σε πολλές παραστάσεις, ακόμη και σε ΔΗΠΕΘΕ.

Ο Παύλος Ευαγγελόπουλος με πολλές επιτυχίες στο βιογραφικό του, τα τελευταία χρόνια έχει επιλέξει να απομακρυνθεί από την τηλεόραση. Σήμερα μάλιστα, όπως λέει στο επιλέγει μόνο το σανίδι και έχει αφοσιωθεί στο επαγγελματικό του εγχείρημα. Ένα μπαρ στη Γλυφάδα, που έχει γίνει το στέκι του αλλά και το σημείο συνάντησης με τους φίλους του από τα παλιά. 

«Πάντα ήθελα να κάνω κάτι άλλο ταυτόχρονα με την υποκριτική. Έτσι, άνοιξα το “lobby”», λέει και προσθέτει ότι το μαγαζί του είναι ανοιχτό από τις 22:00 μέχρι την ώρα που θα φύγει και ο τελευταίος πελάτης καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας. 



Αυτή την περίοδο όμως, ο ηθοποιός συζητά μία επαγγελματική συνεργασία για το χειμώνα. «Ίσως εμφανιστώ στο θέατρο αλλά ακόμη δεν μπορώ να πω τίποτα. Προέχει το μπαρ» τονίζει. 

 

Τον λιγοστό ελεύθερό του χρόνο τον περνά με φίλους και κάνοντας γυμναστική. Άλλωστε, οι περισσότεροι από αυτούς πηγαίνουν και τον συναντούν στο μαγαζί του. Πάντως, η απουσία του από την τηλεόραση δεν οφείλεται, όπως πιστεύει, στο ότι οι τηλεθεατές του Ρετιρέ τον ταύτισαν με τον Ιάσωνα. «Ήταν μία από κοινού απόφαση, εκτιμώ. Έτσι, απομακρύνθηκα».

Πηγη:newsbeast.gr

ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

Author:

0 σχόλια: