Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Τετάρτη 10 Αυγούστου 2011

Έξι σημάδια πως σκοπεύει να σας παρατήσει


Έξι σημάδια πως σκοπεύει να σας παρατήσει

«Διαβάστε» τα μηνύματα που σας στέλνει


Το καλοκαίρι συνήθως τα αγόρια νιώθουν την ανάγκη να πετάξουν από λουλούδι σε λουλούδι και από κανάρα σε κανάρα.

Μήπως λοιπόν και ο δικός σου αγαπημένος ετοιμάζεται να φύγει με ελαφριά πηδηματάκι από τη σχέση σας. Ποια είναι αυτά τα 6 σημάδια που θα προειδοποιήσουν για την άρων άρων αποχώρησή σου;

Μετά από μια σχέση ολίγων μηνών, η Άνοιξη είναι η κατάλληλη εποχή από τη μεριά σου και κυρίως από την δική του. Τα αγόρια (και μεταξύ τους μπορεί να βρίσκεται και ο τωρινός αγαπημένος σου) νιώθουν μια ακατανίκητη έλξη για το άλλο φύλο (όλες τις γυναίκες κι εσένα μαζί) τώρα που ανθίζουν τα λουλούδια. Και πολύ εύστοχα θα σκεφτεί να φύγει από τη σχέση σας πριν να αρχίσεις να κάνεις σχέδια για τις καλοκαιρινές διακοπές.

Τσέκαρε τα έξι παρακάτω σημάδια και άφησε τον πριν σε αφήσει μπουκάλα λίγο πριν το καλοκαίρι:

1. Δεν ενδιαφέρεται για το σεξ πια: και σε κάποιες περιπτώσεις, την μία και μοναδική φορά μέσα στην εβδομάδα που αποφασίζει να κάνει έρωτα μαζί σου, όλο νέα κολπάκια σου εμφανίζει. Αλήθεια, πού τα έμαθε τα άλλα κόλπα; Μια τέτοια δραματική αλλαγή στη σεξουαλική του συμπεριφορά μπορεί να σημαίνει δύο πράγματα: είτε ο γλυκούλης σου προσπαθεί να αποφύγει την ερωτική επαφή που απαιτεί δέσιμο και έκφραση συναισθημάτων ή απλά παίρνει το σεξ που χρειάζεται από κάπου αλλού. Άσε που τα γέρικα σκυλιά μαθαίνουν κόλπα μόνο αν τους τα διδάξει κάποιος άλλος ή άλλη.

2. Τσακώνεται για το τίποτα: αν τσακώνεται και καυγαδίζει από το χαρτί της τουαλέτας μέχρι και την λάμπα του μπάνιου που κάηκε, τα νέα είναι κακά. Αν ο καλός σου τσακώνεται διαρκώς, μάλλον προσπαθεί να σε κάνει να τον χωρίσεις και να πάρεις επάνω σου την ευθύνη του χωρισμού. Δεν ξέρω γιατί αλλά όλοι οι άντρες πιστεύουν πως το να σε φέρουν στα όριά σου είναι καλύτερο από το να σου πουν: «ξέρεις κάτι, μου τελείωσε».

3. Νιώθει καταπιεσμένος και θέλει τον χώρο του: συχνά κι ακόμα πιο συχνά τον τελευταίο καιρό σου πετάει τις ατάκες: «θέλω το χρόνο μου», «νομίζω ότι θα έπρεπε να βλέπουμε κι άλλους ανθρώπους», σημαίνει πως δεν θέλει να σε χωρίσει ακριβώς αλλά επιθυμεί να κρατήσει την καβάτζα του (δηλαδή εσένα), αλλά ταυτόχρονα εκείνος διατηρεί την πολυτέλεια να βγαίνει και να κάνει ό,τι θέλει χωρίς σκηνές ζηλοτυπίας και πανικού. Φυσικά, αν δεχτείς αυτή τη σύμβαση, δεν θα αργήσει να φύγει από το πλευρό σου όχι μόνο τεχνικά αλλά και ουσιαστικά εντέλει.

4. Σου χτυπά την πλάτη συγκαταβατικά: αυτό το μικρό χτύπημα στην πλάτη, λες και γνωρίζει κάτι παραπάνω από εσένα ή λες και σε λυπάται, θα πρέπει να σε θορυβήσει γιατί αποτελεί αθόρυβο σημάδι ότι ετοιμάζει τα μπογαλάκια του. Αυτή το χτύπημα είναι σημάδι ότι αισθάνεται άβολα με τη συμπεριφορά του απέναντί σου αλλά και με σένα την ίδια. Κι εσύ αναρωτιέσαι: μήπως είναι το σουβλάκι με τζατζίκι που έφαγα; Μήπως φταίει η μασχάλη μου που μυρίζει; Όχι γλυκιά μου. Όλα του φταίνε πάνω σου αλλά εσύ δεν ευθύνεσαι για τίποτα στην πραγματικότητα.

5. Εμφανίζει ένα δεύτερο κινητό: πραγματικά, τι του χρειάζεται ένα δεύτερο κινητό και ακόμα χειρότερα καρτοκινητό. Ειδικά αν αντιλήφθηκες την παρουσία του τυχαία και χωρίς να το περιμένει. Σίγουρα μπορεί να το χρειάζεται για τη δουλειά, αλλά που ξέρεις ότι εκεί μέσα δεν κρύβει τα τηλέφωνα από τα κοριτσάκια που γνώρισε τον τελευταίο καιρό, προ της φυγής.

6. Προσέχει υπερβολικά την εξωτερική του εμφάνιση: από εκεί που φορούσε ότι έβρισκε ή του ετοίμαζες, φοράει μόνο επώνυμα μποξεράκια που όχι δεν του αγόρασες εσύ. Ένας άντρας που θέλει να την κάνει, αρχίζει να δίνει μεγαλύτερη βάση στην εξωτερική του εμφάνιση, χάνει κιλά, ανανεώνει την γκαρνταρόμπα του και αλλάζει και άρωμα!

Πηγή: womenonly.gr-newsbeast.gr

ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

Author:

0 σχόλια: