Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Πέμπτη 11 Αυγούστου 2011

Η φαρμακόγλωσσα διάσημη που έκραξε την Κέιτ


Με το κουταλάκι της σούπας το κερνάει το φαρμάκι η Κέλι Οσμπορν (Kelly Osbourne).
Μετά το άγριο ξέσπασμα κατά της Κριστίνα Αγκιλέρα- την οποία αποκάλεσε και χοντρή και σκύλα- η 26χρονη σταρλετίτσα, άνοιξε πυρά κατά της Δούκισσας του Κέιμπριτζ!
Η χολή της Όσμπορν εκτοξεύτηκε όντας η ίδια καλεσμένη στο "Tonight Show" του Τζέι Λένο (Jay Leno) εχθές το βράδυ. Εκεί, η διάσημη κόρη του Όζι αποφάσισε να πει την άποψή της σχετικά με την “ανακύκλωση” που κάνει η 29χρονη Κέιτ σε ορισμένα συνολάκια της, φορώντας πάνω από μία φορά:

"Στην Αγγλία μιλάνε για το πόσο λιτή και φειδωλή είναι και το πώς θέλει να δείξει στη βρετανική κοινή γνώμη ότι η βασιλική οικογένεια βιώνει την κρίση όπως και οι υπόλοιποι πολίτες. Συγνώμη κιόλας αλλά αν είχα τη δουλειά της Κέιτ, θα φορούσα κάθε ρούχα μία φορά μόνο και το βράδυ θα το πέταγα ή θα το δώριζα", και συνέχισε η Όσμπορν:

"Αν είναι να γίνω μια μέρα η βασίλισσα της Αγγλίας, θα έβαζα κάθε ρούχο μόνο μια φορά. Έτσι κι αλλιώς, θα χαράμιζα που θα χαράμιζα την προσωπική μου ζωή, η προστασία της ιδιωτικής μου ζωής θα ήταν απροστάτευτη, τουλάχιστον ας μπορούσα να ντύνομαι όπως θέλω"!

Εκεί ο παρουσιαστής την διέκοψε και κάνοντας χιούμορ ρώτησε την 26χρονη Όσμπορν αν θα πετούσε και τα εσώρουχα καθημερινά. Εκείνη απάντησε πως ασφαλώς και θα το έκανε και πως βρίσκει την ιδέα του Λένο τέλεια.

Η σύζυγος του πρίγκιπα Γουίλιαμ έχει πολλές φορές φορέσει κάποιο συνολάκι της ξανά και ξανά ενώ η πιο πρόσφατη εμφάνισή της με το ίδιο ρούχο έγινε στο γάμο της εγγονής της βασίλισσας Ελισάβετ, Ζάρα, στη Σκοτία!



Πηγή:womenonly.gr

ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

Author:

0 σχόλια: