Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Δευτέρα 8 Αυγούστου 2011

Συνεχίζονται οι κοινωνικές αναταραχές στο Λονδίνο


Νέες συγκρούσεις ξέσπασαν για τρίτη συνεχόμενη μέρα σήμερα στο ανατολικό Λονδίνο, καθώς εντείνονται οι ανησυχίες της κυβέρνησης ότι οι ταραχές θα συνεχιστούν και την νύχτα .

Ήδη, τουλάχιστον ένα κτίριο έχει τυλιχτεί στις φλόγες στη συνοικία Πέκαμ του νότιου Λονδίνου, σύμφωνα με τις εικόνες που μετέδωσαν τα βρετανικά τηλεοπτικά δίκτυα.

Νωρίτερα, νεαροί διαδηλωτές εκτόξευσαν κάδους απορριμμάτων και καρότσια του σούπερ-μάρκετ εναντίον των αστυνομικών, οι οποίοι απάντησαν εξαπολύοντας επίθεση εναντίον τους, σε μια προσπάθεια να αποκλείσουν μια περιοχή γύρω από το σταθμό Χάκνεϊ Σέντραλ.

Ορισμένοι από τους διαδηλωτές εισέβαλαν σε καταστήματα, κατά τα φαινόμενα για να βρουν αντικείμενα που θα μπορούσαν να πετάξουν στους αστυνομικούς. Σύμφωνα με το BBC τα επεισόδια ξέσπασαν όταν αστυνομικοί σταμάτησαν έναν άνδρα για έλεγχο.



Κατά την διάρκεια της χθεσινής νύχτας, η βρετανική αστυνομία συνέλαβε περισσότερους από 100 ανθρώπους, στη διάρκεια επεισοδίων σε αρκετές συνοικίες του Λονδίνου που είχαν ως αποτέλεσμα να τραυματιστούν εννέα αστυνομικοί.

Τα επεισόδια, τα χειρότερα που σημειώνονται στο Λονδίνο από τις ταραχές του 1981 στο Μπρίξτον στα νότια της πρωτεύουσας, ξεκίνησαν μετά το θάνατο ενός 29χρονου στο Τότεναμ από ανταλλαγή πυροβολισμών με την αστυνομία την περασμένη εβδομάδα.

Σήμερα τα ξημερώματα, τα επεισόδια μεταφέρθηκαν και στο Μπρίξτον, όπου πυρπολήθηκαν καταστήματα, ενώ σποραδικά κρούσματα βίας αναφέρθηκαν και στο Οξφορντ Σέρκους του κεντρικού Λονδίνου.



Πηγή: real.gr
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

Author:

0 σχόλια: