Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Κυριακή 7 Αυγούστου 2011

Τον ουρανό με τα άστρα ζητάει η Λίντα


Με χρυσά κουτάλια φαίνεται πως είναι αποφασισμένη να ταΐζει τον μοναχογιό που απέκτησε με τον μεγιστάνα της μόδας Φρανσουά Ανρί Πινό η Λίντα Εβαντζελίστα,
καθώς απαιτεί από εκείνον μηνιαία διατροφή ύψους 32.000 ευρώ.

Το 46χρονο μοντέλο εξήγησε στο δικαστήριο πως ως ανύπαντρη εργαζόμενη μητέρα χρειάζεται το παραπάνω ποσό για να καλύπτει τα έξοδα των νταντάδων που προσέχουν τον 3χρονο Ογκουστίν σε 24ωρη βάση και των ένοπλων σοφέρ που τον μεταφέρουν.

Για να δικαιολογήσει όλο αυτό το προσωπικό ισχυρίστηκε πως τις μέρες που εργάζεται μπορεί να χρειαστεί να λείπει από το σπίτι ακόμα και δεκαέξι ώρες, ενώ τις μέρες που δεν έχει κάποια επαγγελματική υποχρέωση «εργάζεται» πάνω στην εικόνα της.

«Πρέπει να πάω στο γυμναστήριο, έχω ραντεβού για περιποιήσεις ομορφιάς. Πρέπει να συντηρώ το image μου, ακριβώς όπως και οι αθλητές» είπε στο δικαστήριο.

Φαίνεται, ωστόσο, πως τα επιχειρήματά της δεν έπεισαν τον δικαστή Μάθιου Τρόι, ο οποίος επισήμανε ότι το ποσό που ζητά θα είναι -σε περίπτωση που εγκριθεί- το μεγαλύτερο που έχει δοθεί ποτέ ως διατροφή στην ιστορία του οικογενειακού δικαίου.

Ο δικηγόρος της Εβαντζελίστα, Γουίλιαμ Μπέσλοου τόνισε πάντως στο δικαστήριο ότι ο Πινό, η προσωπική περιουσία του οποίου υπολογίζεται στα 8 δισεκατομμύρια ευρώ, μεγαλώνει την κόρη που έχει αποκτήσει με τη Χάγιεκ μέσα στα πλούτη, τη στιγμή που για τον εξώγαμο γιο του δεν έχει δώσει ούτε σεντ.

Στο όνομα της μικρής Βαλεντίνα υπάρχει ήδη, σύμφωνα με την πλευρά της Εβαντζελίστα, ένα καταπίστευμα ύψους 8,8 εκατομμυρίων ευρώ. «Οφείλει να κάνει επενδύσεις και για λογαριασμό του μικρού αγοριού» δήλωσε χαρακτηριστικά ο δικηγόρος της.

Η Εβαντζελίστα έμεινε έγκυος στον Ογκιστιν στις αρχές του 2006, την ίδια χρονιά δηλαδή που ο Πινό γνώρισε τη Χάγιεκ. Το ειδύλλιό του με τη Μεξικανή ηθοποιό άρχισε τον Μάιο του 2006 και τον Σεπτέμβριο του 2007 η Χάγιεκ έφερε στη ζωή την κόρη τους Βαλεντίνα. Το ζευγάρι χώρισε προσωρινά το 2008, αλλά συμφιλιώθηκε και παντρεύτηκε τον Φεβρουάριο του 2009.

ΠΗΓΗ: ESPRESSO
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

Author:

0 σχόλια: