Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Τετάρτη 10 Αυγούστου 2011

Πρόβα τζενεράλε και δοκιμές



Η Εθνική Ελλάδος κόντρα στη Βοσνία/Ερζεγοβίνη σήμερα στις 22.00


Ένα δυνατό τεστ, ενόψει των αγώνων του Σεπτεμβρίου με Ισραήλ και Λετονία εκτός έδρας, στο πλαίσιο των προκριματικών του Euro 2012, δίνει σήμερα η Εθνική Ελλάδος κόντρα στη Βοσνία/Ερζεγοβίνη (22:00, NovaΣΠΟΡ FM 94.6).

Ο Φερνάντο Σάντος αναμένεται να παρατάξει αρκετούς από τους βασικούς που θα χρησιμοποιήσει στα επίσημα ματς, αλλά και να δώσει ευκαιρίες στους Τάτο, Ζαραδούκα και Πέτσο που κάλεσε για πρώτη φορά στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα.

Ο Πορτογάλος τεχνικός θέλει να δει σε τι βαθμό ετοιμότητας είναι οι διεθνείς και να βγάλει κάποια συμπεράσματα, ενώ το παρόμοιο αγωνιστικό στυλ των Βόσνιων με τους Ισραηλινούς τον βοηθάει να δοκιμάσει και κάποια επιπλέον συστήματα. Το 4-3-3 δεν πρόκειται να αλλάξει από τον ομοσπονδιακό τεχνικό, σε αντίθεση με τα πρόσωπα της βασικής ενδεκάδας, τη στιγμή που δεν έχουν κληθεί παίκτες όπως οι Μόρας, Δέλλας και Βύντρα, που υπολογίζονται.

Σύμφωνα με τα όσα έδειξε στις προπονήσεις ο Σάντος, ο Τζόρβας θα κάτσει κάτω από τα δοκάρια, με τους Τοροσίδη, Α.Παπαδόπουλο, Κ.Παπαδόπουλο και Σπυρόπουλο τετράδα μπροστά του. Κατσουράνης, Πλιάτσικας και Καραγκούνης συνθέσουν την τριάδα στα χαφ, ενώ κορυφή θα παίξει ο Σαραράς, με τους Νίνη και Φετφατζίδη στα άκρα.

Από την πλευρά τους οι Βόσνιοι δεν θα έχουν στη διάθεσή τους τους Ιμπίσεβιτς, Αλισπάχιτς, Πιάνιτς και Πάπατς, ενώ οι Μεντούνιανιν και Σπάχιτς που αντιμετώπιζαν προβλήματα τραυματισμών θα αγωνιστούν κανονικά.

Πηγή: sportfm.gr-newsbeast.gr

ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

Author:

0 σχόλια: