Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Πέμπτη 11 Αυγούστου 2011

Ακόμα μια κόρη για τον Ίθαν Χοκ

Και πάλι πατέρας έγινε ο διάσημος ηθοποιός Ίθαν Χοκ (Ethan Hawke) που απέκτησε την τρίτη του κορούλα πριν μερικές εβδομάδες.


Ο 40χρονος ηθοποιός και η σύζυγός του Ράιαν (Ryan Shawhughes) είναι ενθουσιασμένοι με τον ερχομό του δεύτερου παιδιού τους που κάποιες πηγές υποστηρίζουν πως ακούει στο όνομα Ίντια (India) ενώ άλλοι πιθανολογούν πως λέγεται Ιντιάνα (Indiana)!

Σύμφωνα με το περιοδικό "Us Weekly", η σύζυγος του Χοκ είχε έναν εύκολο τοκετό και το ζευγάρι έκανε εμφάνιση στη Νέα Υόρκη στο εστιατόριο του ξενοδοχείου "Maritime" την περασμένη Παρασκευή, όπου ο χαζομπαμπάς έδειχνε με ενθουσιασμό το νέο μέλος της οικογένειάς του.

"Σύστηνε την κόρη του σε όλους, ακόμα και σε ανθρώπους του εστιατορίου του ξενοδοχείου που δεν γνώριζε", τόνισε πηγή της "New York Post".


Ο Χοκ ήταν ενθουσιασμένος με τον ερχομό ενός ακόμα κοριτσιού στη ζωή του ενώ το πρώτο παιδί του ζεύγους, η μικρή Κλεμεντίν (Clementine) γεννήθηκε το 2008, λίγο μετά το γάμο του ζευγαριού.

Ο Ίθαν ερωτεύτηκε τη Ράιαν όταν εκείνος ήταν ακόμα παντρεμένος με τη ντίβα του Χόλιγουντ Ούμα Θέρμαν (Uma Thurman) και όσο η Ράιαν εργαζόταν στο σπίτι του ως νταντά των δύο παιδιών του από το γάμο του με την Θέρμαν, της 13χρονης Μάγια (Maya) και του 9χρονου Λέβον (Levon).


Πηγή:womenonly.gr

ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

Author:

0 σχόλια: