Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Δευτέρα 8 Αυγούστου 2011

Τα χρήματα, η αιτία του χωρισμού;


Σε αντιπαράθεση φαίνεται πως οδηγείται το πρώην ζευγάρι Έλενα Παπαρίζου - Τόνυ Μαυρίδης μετά τις διαφωνίες τους για τα περουσιακά τους στοιχεία, που είχαν αποκτήσει κατά τη διάρκεια της σχέσης τους.

Σύμφωνα με το περιοδικό CIAO, η ένταση μεταξύ τους έχει κορυφωθεί λόγω της κοινής μέχρι τώρα περιουσίας τους, η οποία ανέρχεται σε 6-7 εκατομμύρια ευρώ. Πρόκειται για ένα σπίτι στην Άνω Γλυφάδα, ακίνητα στη Σουηδία, αλλά και κοινούς λογαριασμούς με μετρητά.



Ο Τόνυ Μαυρίδης υποστηρίζει ότι όσα έχει κερδίσει η Έλενα Παπαρίζου στο διάστημα που ήταν μαζί είναι και δικά του, γι΄αυτό και της ζητά τη μισή περιουσία. "Υπήρξε μάνατζέρ της, την ακολουθούσε παντού, κανόνιζε τα πάντα. Είναι λογικό, λοιπόν, να υποστηρίζει ότι έχει δουλέψει όσο και εκείνη για την απόκτηση της περιουσίας αυτής", λέει άνθρωπος του κύκλου τους. Ενώ, από την άλλη, η τραγουδίστρια δεν θεωρεί ότι του αναλογούν ακριβώς τα μισά”, αναφέρει το δημοσίευμα.



Oι διαφορές τους σχετικά με το μοίρασμα της περιουσίας τους πιθανότατα αποκλείουν τα σενάρια επανασύνδεσής τους.



Η Έλενα, μάλιστα σε συνέντευξη που έδωσε σε ραδιοφωνικό σταθμό της Κύπρου δήλωσε: «Όταν πω over, είναι over! Τέλος! Έχω χαλάσει την καλύτερή μου φιλία από την εφηβεία έτσι, και μέχρι σήμερα δεν μιλάμε. Έχουμε ανταμωθεί έξω και δεν έχουμε μιλήσει. Για 'μένα το “Χ” είναι “Χ”! Το “Χ” είναι συναίσθημα. Όταν έχω το “Χ” μέσα μου και νιώθω κάπου μια αμφιβολία, σημαίνει πως δεν πρέπει να βγάλω το “Χ”.», είπε και πρόσθεσε πως σε ένα χωρισμό, πάντα φταίνε και οι δυο.

ΠΗΓΗ: CIAO



ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

Author:

0 σχόλια: