Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Τετάρτη 10 Αυγούστου 2011

Το δράμα του Γκαμπριέλ Μπατιστούτα



Σε πολύ άσχημη κατάσταση βρίσκεται ο Γκαμπριέλ Μπατιστούτα σύμφωνα με Ιταλό δημοσιογράφο με τον οποίο διατηρεί φιλικές σχέσεις. Οι τένοντες του Αργεντινού είναι κατεστραμμένοι και ο άλλοτε μεγάλος στράικερ δυσκολεύεται ακόμα και να περπατήσει.


"Τώρα δυστυχώς έχει πρόβλημα ακόμα και στο περπάτημα και τριγυρνάει στον κόσμο ψάχνοντας τον ήλιο. Δεν μπορεί να κάτσει όρθιος ούτε για ένα μισάωρο λόγω των προβλημάτων στα γόνατα", αποκάλυψε αρχικά ο Λούκα Καλαμία, ο οποίος εργάζεται στην "Corriere Della Sera.”

Ο Μπατιγκόλ έχει προσπαθήσει με συνεχόμενες θεραπείες και ενέσεις να αποκαταστήσει τις ζημιές στα γόνατά του, αλλά μάταια, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να απολαύσει τη ζωή του μετά το ποδόσφαιρο.

"Ο πιο σοβαρός τραυματισμός του ήταν αυτός στις 07/02/1999, όταν γιόρταζε ένα γκολ στον αγώνα Φιορεντίνα-Μίλαν” δήλωσε ο Καλαμία, τονίζοντας ωστόσο ότι όλες οι εγχειρίσεις που έκανε ο 42χρονος πρώην ποδοσφαιριστής έγιναν στην ώρα τους.

Ο Μπατιστούτα έκανε μεγάλη καριέρα στο Καμπιονάτο με τη φανέλα της Φιορεντίνα, αλλά όταν μετακόμισε στη Ρόμα κατάφερε να πανηγυρίσει έναν τίτλο πρωταθλητή.

Ολοκλήρωσε την καριέρα του Μάρτιο του 2005 λόγω ενός προβλήματος τραυματισμού στον αστράγαλο. Τότε έπαιζε στη λίγκα του Κατάρ.
Πηγη:contra.gr

ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

Author:

0 σχόλια: