Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Σάββατο 13 Αυγούστου 2011

Τι παίζει το σαββατοκύριακο στην Περιφέρεια Βουτιές με συναυλίες σε όλη την Ελλάδα


Ο πολιτισμός με τις βαλίτσες ανά χείρας, κάνει τη βόλτα του σε όλη την Ελλάδα, με τα μεγάλα ονόματα της ελληνικής μουσικής σκηνής σε δράση. Όσοι κατάφεραν λοιπόν
να αποδράσουν από την πόλη, μπορούν να συνδυάσουν τις διακοπές τους, με μια συναυλία ή με μια θεατρική παράσταση.

Το καλοκαίρι έχει συνδυαστεί με ξέφρενα ξενύχτια και clubbing, όμως υπάρχει και το άλλο καλοκαίρι, αυτό του πολιτισμού και της ουσιαστικής ψυχαγωγίας!


Σάββατο 13 Αυγούστου

Η Νατάσσα Μποφίλιου, ύστερα από τις πρόσφατες εξαιρετικά επιτυχημένες εμφανίσεις της σε ολόκληρη την Ελλάδα αλλά και στο πλευρό του Σταύρου Ξαρχάκου, αυτό το Σάββατο κάνει στάση στη Μαρμαρίτσα Μαρώνειας, στο «Μουσικών Κοίλον», στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Μαρώνειας – Σαπών.

Κάτω από την πανσέληνο του Αυγούστου, το «Τρίφωνο» τιμά τα 100 χρόνια από τη γέννηση του Νίκου Γκάτσου, με ένα μουσικό αφιέρωμα με τραγούδια του κορυφαίου ποιητή, στον Αρχαιολογικό χώρο Εμπορείου, στη Χίο.

Ο Γιάννης Χαρούλης, μετά τις εξαιρετικά επιτυχημένες χειμερινές εμφανίσεις του σχεδόν σε κάθε γωνιά της Ελλάδας και τις sold out εμφανίσεις του στον Σταυρό του Νότου, κάνει στάση στο 8ο River Party, Προσοτσάνης Δράμας.

Ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου, έχοντας στο πλευρό του την Τάνια Κικίδη, σας προσκαλούν σε μια μοναδική συναυλία στη Μεγάλη Παναγιά Χαλκιδικής.

Ο Δήμος Αναστασιάδης στο Λιμανάκι παραλίας Φανών στο Nautica Blue στη Ρόδο, για μια και μοναδική εμφάνιση.

Με μεγάλα τραγούδια και δυνατές στιγμές, η Ελευθερία Αρβανιτάκη, θα βρίσκεται το Σάββατο στο Sani Festival, στη Χαλκιδική.

Τα Υπόγεια Ρεύματα επισκέπτονται την ορεινή Φωκίδα στο χωριό Στρώμη παρουσιάζοντας, δίπλα στις πηγές του Μόρνου, ένα live με ηλεκτρικό ελληνόφωνο ροκ, με τραγούδια από την δισκογραφία τους και διασκευές.

Ο Θανάσης Παπακωνσταντίνου, με δέκα μουσικούς και ένα ανανεωμένο πρόγραμμα, παρουσιάζουν τα τραγούδια από τον καινούριο δίσκο «Ο Ελάχιστος Εαυτός», στο κέντρο «Ίστριος», στη Ρόδο.


Κυριακή 14 Αυγούστου

Με τη μοναδική και μελωδική φωνή της η Γλυκερία, μας προσκαλεί σε μια συναυλία που δε πρέπει να χάσουμε, στη λίμνη Πλαστήρα.

Ο μεγάλος λαϊκός μας συνθέτης, Χρήστος Νικολόπουλος, με τους Γεράσιμο Ανδρεάτο και Γιώτα Νέγκα, θα εμφανιστούν στην πλατεία Δήμητρας Γρεβενών, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων που διοργανώνει ο Πολιτιστικός Σύλλογος Δήμητρας Γρεβενών.

Το Barrage Culture παρουσιάζει την έκθεση γλυπτικής του Χρήστου Μπάρλου με τίτλο «Επεμβάσεις», στο Αργάσι Ζακύνθου.

Ο Θανάσης Παπακωνσταντίνου, με δέκα μουσικούς και ένα ανανεωμένο πρόγραμμα, παρουσιάζουν τα τραγούδια από τον καινούριο δίσκο «Ο Ελάχιστος Εαυτός», στο River Party Προσοτσάνης στη Δράμα.

Αφήγηση παραμυθιών από τις «Παραμυθοκόρες», με τρεις ηθοποιούς να αφηγούνται παραμύθια με μουσική, χορό και παντομίμα, στα Πατρικά Χίου, στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Αξάνεμος.

6o Διεθνές Μουσικό Φεστιβάλ Αίγινας: Βραδιά αφιερωμένη στα 100 χρόνια από τη γέννηση του Ν. Γκάτσου, με τραγούδια Χατζιδάκι, Θεοδωράκη, Μούτση, Ξαρχάκου κ.α., με τις φωνές των Μαρία Φαραντούρη και Αλκίνοου Ιωαννίδη.

Πηγή: protothema.gr
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

Author:

0 σχόλια: