Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Πέμπτη 11 Αυγούστου 2011

Το απόλυτο κούρεμα που ταιριάζει σε όλες


Τα κουρέματα που ταιριάζουν σε όλες δεν είναι πολλά είναι όμως ικανά να σε μεταμορφώσουν εύκολα και απλά και κυρίως χωρίς να σπάσεις το κεφάλι σου τι γραμμή πρέπει να έχει το μαλλάκι σου.
Υπάρχουν ορισμένες κλασικές γραμμές που στην πιο μοντέρνα εκδοχή τους, είναι ικανά να μεταμορφώσουν το λουκ σου, όποιο σχήμα προσώπου ή ότι τρίχα και να έχεις. Μάθε τα πάντα για τα κουρέματα που σε δικαιώνουν φέτος αφού ταιριάζουν σε όλες!

Το τρεντ που έγινε λατρεία: οι σταρ του Χόλυγουντ που λανσάρουν τη μόδα και στα μαλλιά, έδειξαν την προτίμηση τους στο στιλ μαλλιών που όπως φαίνεται ταιριάζει σε όλες: με γεμάτα μάγουλα, με θεληματικό πηγούνι, με λεπτή τρίχα, με χοντρή τρίχα, με έντονα ζυγωματικά, με "χωμένα" μάγουλα! Το καρέ πάντα ήταν μια επιλογή που όμως σου φαινόταν κάπως…συντηρητικούρα; Τώρα έρχεται η τσαχπινιά του ασύμμετρου για να δώσει στο καρέ σου κούρεμα άλλο αέρα! Στην πιο μακριά εκδοχή του το καρέ, με ασύμμετρες μύτες ταιριάζει σε όλες και γίνεται ένα κούρεμα must!
Γιατί να το κάνεις: αν θέλεις μια αλλαγή τώρα που μπήκε για τα καλά το καλοκαίρι, και δεν ξέρεις ποιο κούρεμα θα κάνεις για να μεταμορφωθείς στην απόλυτη θεά; Το καρέ πολλές μπορεί να τόλμησαν λίγες όμως έμαθαν για την πιο εκκεντρική εκδοχή του: το μακρύ ασσύμετρο καρέ!

Κοντό vs μακρύ: το καρέ στην κοντή του εκδοχή (μέχρι το αυτί) είναι ένα πολύ συντηρητικό και γενικά "δεσμευτικό" κούρεμα που δεν ταιριάζει σε όλες. Λίγο να είναι πιο "γεμάτα" τα μαγουλάκια σου και δεν μπορείς να το επιλέξεις γιατί θα σε κάνει να φαίνεσαι "φουσκομαγουλίτσα". Το μακρύ όμως είναι εκείνο που δε σου στερεί το μήκος αλλά στην ασύμμετρη εκδοχή του χαρίζει "αέρα' και κίνηση στα μαλλάκια σου.

Η μέση λύση: δεν ξέρεις αν θέλεις το μαλλάκι σου να είναι μακρύ ή κοντό; Πες ναι στη λύση του ασύμμετρου! Ασύμμετρο μακρύ καρέ: το κούρεμα αυτό έχει κάτι από καρέ και κάτι από ασύμμετρο, κούρεμα που καταφέρνει να παντρέψει το κλασικό με το μοντέρνο και να ταιριάζει σε όλες! Δεν χάνεις μήκος ενώ το μαλλί σου αποκτά ιδιαίτερο στιλ που είναι γεμάτο κίνηση και τσαχπινιά αφού το μήκος δεν είναι το ίδιο!
Το μπροστά να είναι μακρύ: οι μπροστινές τούφες είναι μακριές και είναι βασικά πιο μακριές από τις πίσω. Η κίνηση αυτή δίνει στο μαλλάκι σου αέρα γκλάμουρ και σε βάζει στο επίκεντρο της προσοχής!

Ποιες το έκαναν: δεν ήταν λίγες οι σταρ που θυσίασαν μια για πάντα την μακριά χαίτη τους για να λανσάρουν το ασύμμετρο καρέ. Η Τζένιφερ Άνιστον, Ρις Γουίδερσπουν, η Τζέσικα Άλμπα είναι λίγες μόνο από τις σταρ που τόλμησαν να αποχαιρετιστούν τη χαίτη τους και να το "ρίξουν' στο ασύμμετρο!

Προς τα μέσα ή προς τα έξω: αν θέλεις μια πιο αυστηρή γραμμή , τότε καλά θα κάνεις να χτενίσεις το μαλλάκι σου προς τα μέσα. Αν πάλι θέλεις το μαλλί σου να έχει κίνηση και "αέρα" τότε δεν έχεις παρά αν χτενίσεις το μαλλάκι σου προς τα έξω. Γενικά το "προς τα έξω" θεωρείται πιο μοντέρνο και πιο αεράτο χτένισμα!

Το ασύμμετρο: γενικά το ασύμμετρο -δηλαδή με κόψιμο που δεν έχει το ίδιο, ενιαίο μήκος παντού σε όλα δηλαδή τα σημεία του κεφαλιού- μέχρι πρότινος ήταν σχεδόν συνώνυμο του εκκεντρικού


Πηγή:womenonly.gr

ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

Author:

0 σχόλια: