Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Πέμπτη 11 Αυγούστου 2011

Αλβέρτος - Σαρλίν: επιτέλους σε τρυφερές στιγμές!

Τούτο κι αν είναι το καλοκαίρι των βασιλικών γάμων! Το Γουίλιαμ με την Κέιτ τους είδαμε σούπερ ερωτευμένους! Η Ζάρα Φίλιπς έδειχνε ιδιαίτερα αγαπημένη με τον σύζυγό της Μάικ όλο αγαπούλες ήταν.

Ε, το τρίτο ζεύγος – ο πρίγκιπας Αλβέρτος (Prince Albert) του Μονακό και η πριγκίπισσα Σαρλίν (Princess Charlene) δεν είχαν δείξει ιδιαίτερα αισθήματα αγάπης, τη στιγμή που ο γάμος τους στις αρχές Ιουλίου επισκιάστηκε από τις φήμες πως η νύφη προσπάθησε να το σκάσει!

Άσε που τα δάκρυα της 33χρονοης νύφης την ημέρα του γάμου, η βέρα που ήταν στενή, τα τεστ DNA και τα παιδιά εκτός γάμου του 53χρονου Αλβέρτου που έσκαγαν σαν μανιτάρια, δεν βοηθούσαν το κλίμα!

Τελικά, το πριγκιπικό ζευγάρι του Μονακό έδειξε ολίγη τρυφερότητα χορεύοντας αγκαλίτσα κατά τη διάρκεια του 63ου χορού του Ερυθρού Σταυρού που έλαβε χώρα στο ξενοδοχείο "Sporting Monte Carlo".

Η Σαρλέν χαμογελούσε σε ποσότητα και ποιότητα που δεν μας είχε συνηθίσει ενώ η ιδιαίτερα στυλάτη εμφάνισή της – με μάξι φούξια στράπλες τουαλέτα του οίκου "Akris"- έλαβε θετικές κριτικές. Ταυτόχρονα, τα βλέμματα έκλεψε το "Van Cleef & Arpels" περιδέραιο της πριγκίπισσας, ειδικά φτιαγμένο από 88 στρογγυλά διαμάντια, 10 διαμάντια σε σχήμα αχλαδιού και 359 ζαφείρια.

Οι δύο νιόπαντροι κοιτάζοντας στα μάτια όσο χόρευαν, χαμογελούσαν ο ένας στον άλλο ενώ η αγκαλιά τους ήταν πιο εγκάρδια σε σχέση με το παρελθόν μπροστά στους 800 καλεσμένους του χορού (ανάμεσά τους και η πριγκίπισσα Καρολίνα του Ανόβερο και η πριγκίπισσα Στεφανί του Μονακό).

Πάντως ένας τρυφερός χορός δεν φτιάχνει το κλίμα. Μόλις τον περασμένο μήνα κι ενώ το ζευγάρι βρισκόταν στο δεύτερο ταξίδι του Μέλητος στην χώρα καταγωγής της Σαρλέν στη Νότιο Αφρική, έγινε γνωστό πως ο πρίγκιπας και η πριγκίπισσα έμειναν σε ξεχωριστά ξενοδοχεία τουλάχιστον 10 μίλια μακρυά.

Η επίσημη ανακοίνωση τόνιζε πως αυτό συνέβη για πρακτικούς λόγους, καθώς ο 53χρονος Αλβέρτος έπρεπε να παραβρίσκεται το επόμενο πρωινό στην σύσκεψη της διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής. Κανείς βέβαια δεν μπορούσε να εξηγήσει γιατί η Σαρλέν δεν ταξίδεψε για να κοιμηθεί έστω με τον σύζυγό της στο δικό του ξενοδοχείο.

Έτσι κι αλλιώς, οι νιόπαντροι αναγκάστηκαν να ολοκληρώσουν γρηγορότερα το ταξίδι του Μέλητος τους, αφού έπρεπε να επιστρέψουν στο Μονακό για να γίνει το τεστ DNA μιας ακόμα υπόθεσης αναγνώρισης τέκνου του Αλβέρτου!


Πηγή:womenonly.gr

ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

Author:

0 σχόλια: