Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Σάββατο 13 Αυγούστου 2011

«Ερυθρόλευκος» ο Ορμπαίθ


Παίκτης του Ολυμπιακού πρέπει να θεωρείται ο Πάμπλο Ορμπάιθ, όπως υποστηρίζουν τα ισπανικά ΜΜΕ, τα οποία κάνουν λόγο για συμφωνία Ολυμπιακού και Μπιλμπάο για δανεισμό ενός έτους


Στον Ολυμπιακό στέλνει με σημερινό της δημοσίευμα η εφημερίδα «Deia» τον Βάσκο ποδοσφαιριστή, για τον οποίο αναφέρει πως οι Πειραιώτες συμφώνησαν σε όλα με την διοίκηση της Αθλέτικ Μπιλμπάο για δανεισμό ενός έτους. Μάλιστα, το προχωράνε ακόμα περισσότερο λέγοντας πως ο παίκτης θα βρεθεί μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα στη χώρα μας για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις, να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο και ακολούθως να παρουσιαστεί από τους πρωταθλητές Ελλάδας.

Αν όντως ισχύουν όσα γράφουν οι Ισπανοί, σημαντικό ρόλο έπαιξε η επιθυμία του Ερνέστο Βαλβέρδε για τον Ορμπάιθ, αλλά και το γεγονός ότι ο Ισπανός χαφ δεν ήταν στις πρώτες επιλογές του Μαρσέλο Μπιέλσα για την νέα σεζόν, όπως επίσης και οι καλές σχέσεις του προπονητή του Ολυμπιακού με τον πρόεδρο της Αθλέτικ, Γιόσδου Ουρούτια.

Αυτό που απομένει πλέον είναι να δούμε αν το συγκεκριμένο σενάριο είναι αληθινό, με τον Ολυμπιακό να «κλείνει» τη θέση του αμυντικού μέσου με έναν παίκτη έμπειρο, με αρκετές παραστάσεις από την Πριμέρα Ντιβιζιόν.

ΠΗΓΗ: gazzetta.gr
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

Author:

0 σχόλια: