Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Σάββατο 13 Αυγούστου 2011

Η Μαίρη Συνατσάκη στην κόλαση του Λονδίνου


Πήγε για διακοπές για να χαλαρώσει και βρέθηκε σε έναν πόλεμο που είναι συνεχώς σε εξέλιξη! Ο λόγος για τη Μαίρη Συνατσάκη, η οποία πήγε τις τελευταίες ημέρες
στη βρετανική πρωτεύουσα για προγραμματισμένες διακοπές και αντίκρισε εικόνες ανεκδιήγητης βίας! Η οικογένειά της λαχτάρησε και επικοινωνεί συνεχώς μαζί της για να μαθαίνει αν είναι καλά.

Η παρουσιάστρια πριν από λίγες ημέρες βρέθηκε στο Λονδίνο προκειμένου να χαλαρώσει αλλά και να ετοιμαστεί για τον επόμενο χειμώνα, που θα είναι δύσκολος. Ωστόσο, ύστερα από τα πρωτοφανούς βιαιότητας επεισόδια που βρίσκονται σε εξέλιξη από το σαββατοκύριακο στο Λονδίνο, όπως είναι φυσικό, η παραμονή της εκεί έκανε τους δικούς της να τρέμουν από αγωνία.

Με το που ακούστηκαν τα επεισόδια, οι γονείς της αλλά και οι φίλοι της άρχισαν να της τηλεφωνούν συνεχώς και να τη ρωτούν αν είναι καλά, ώστε να σιγουρευτούν πως δεν διατρέχει κανέναν κίνδυνο. Οσο για τη Μαίρη, τους καθησύχασε όλους ότι είναι απολύτως καλά, αφού απέφυγε επιμελώς να βρίσκεται στα μέρη όπου εξελίσσονται τα βίαια επεισόδια.

Ωστόσο, εκτός από την οικογένειά της, πολλοί ήταν και οι ανώνυμοι φίλοι που μέσω του Διαδικτύου τής έγραψαν να προσέχει. Εκείνη, ενθουσιασμένη σαν μικρό παιδί που θα περνούσε λίγες μέρες στον αγαπημένο της προορισμό, έγραψε: «Νιώθω σαν πρώτη ημέρα στο σχολείο», αφού φυσικά πρώτα τους βεβαίωσε ότι είναι καλά.

Η Μαίρη Συνατσάκη, που κέρδισε τις εντυπώσεις στο green room του «Dancing with the stars», εδώ και αρκετό καιρό σχεδίαζε να ταξιδέψει στο Λονδίνο, μια πόλη όπου ποτέ δεν πλήττεις και φημίζεται για τα αξιοθέατα, τις πλούσιες αγορές, το θέατρο, αλλά και τα art happenigs.

Η παρουσιάστρια ήθελε εδώ και πολύ καιρό να περιηγηθεί στη βρετανική πρωτεύουσα και να επισκεφτεί τα φημισμένα αξιοθέατα του Λονδίνου, όπως τα ανάκτορα του Κένσινγκτον και του Μπάκιγχμαμ, το Μπιγκ Μπεν, τον Πύργο του Λονδίνου, την πλατεία Πικαντίλι με το διάσημο άγαλμα του Ερωτα, την πλατεία Λέστερ, στην οποία χτυπάει η καρδιά της νυχτερινής διασκέδασης, το Βρετανικό Μουσείο κ.ά.

ΠΗΓΗ: ΕSPRESSO
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

Author:

0 σχόλια: