Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Τετάρτη 10 Αυγούστου 2011

Καυτά μπικίνι στις παραλίες


Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ SHOWBIZ κάνει διακοπές! Δέκα εκρηκτικές κυρίες του εγχώριου lifestyle έχουν φορέσει τα brazilian μπικίνι τους,

 έχουν βάλει το απαραίτητο αντηλιακό και έχουν πάρει θέση στις ξαπλώστρες των παραλιών ανά την Ελλάδα. Οι κοσμοπολίτικες ακτές της Μυκόνου αλλά και άλλων νησιών έχουν γεμίσει και οι παπαράτσι έχουν ακροβολιστεί σε κάθε γωνιά, προκειμένου να έχουν το καλύτερο πλάνο, την καλύτερη λήψη. Για τα μάτια σας μόνο!

Ελεονώρα Μελέτη
«Χωρίς ρετούς και σε όποιον αρέσει», όπως είπε σε συνέντευξή της στο περιοδικό Nitro, το απόλυτο it-girl του καλοκαιριού έχει ήδη φορέσει πολλά και διαφορετικά μαγιό, με προτίμηση στα brazilian που είναι και το απόλυτο must φέτος. Από την Αίγινα και το Λουτράκι μέχρι τη Μύκονο, με κοντά ή μακριά μαλλιά, η Ελεονώρα Μελέτη τραβά πάνω της όλα τα βλέμματα - και όχι άδικα.



Έλενα Παπαβασιλείου
«Κορμί θανατηφόρο που κόβει την ανάσα». Με αυτά τα λόγια περιγράφουν την εμφάνιση της Ελενας Παπαβασιλείου με το σούπερ σέξι μπικίνι της όλοι όσοι την είδαν στις παραλίες της Μυκόνου. Η όμορφη παρουσιάστρια πήρε τη φίλη της Κατερίνα Καινούργιου και διασκέδασαν στο νησί των ανέμων, αναστατώνοντας τον αντρικό πληθυσμό.



Ελένη Μενεγάκη
Εδώ και χρόνια, η Ελένη Μενεγάκη αποτελεί την «απόλυτη» φωτογραφία του καλοκαιριού. Η παρουσιάστρια του «Καφέ με την Ελένη» μάς χαρίζει μία ανθολογία από φλοράλ, εμπριμέ, ροζ και χρωματιστά μαγιό, μιας και είναι η αγαπημένη του φωτογραφικού φακού. Αναμφίβολα, είναι ένα από τα πιο καλλίγραμμα κορμιά της ελληνικής showbiz.



Ζέτα Μακρυπούλια
Εναν χρόνο μετά το πρώτο σκίρτημα, ο Μιχάλης Χατζηγιάννης και η Ζέτα Μακρυπούλια ζουν το δικό τους... καλοκαίρι. Η Ζέτα, έχοντας χάσει πολλά κιλά αυτό τον χειμώνα, προτιμά τα μικροσκοπικά μονόχρωμα μπικίνι, που της επιτρέπουν να μαυρίζει ομοιόμορφα. Παρά τις επαγγελματικές υποχρεώσεις του Μιχάλη, βρίσκουν την ευκαιρία να ξεφεύγουν για λίγο και να απολαμβάνουν τις διακοπές τους στην εξοχική κατοικία του τραγουδιστή στην Πάρο.



Ντορέττα Παπαδημητρίου
Εντυπωσιακή και σούπερ σέξι μαμά, η Ντορέττα Παπαδημητρίου κάνει τις βουτιές της στη Μύκονο μαζί με τους δύο γιους της και την αδελφή της. Η ηθοποιός επιλέγει πολύχρωμα μπικίνι και πολλές φορές ξεχνιέται παίζοντας για ώρες beach volley.



Φαίη Σκορδά
Μόλις τρεις μήνες μετά τη γέννηση του Λιάγκα junior, η Φαίη Σκορδά δείχνει εντυπωσιακά σέξι και πολύ αδυνατισμένη. Η ίδια αποκάλυψε ότι το μυστικό της είναι η σωστή διατροφή, την οποία ακολουθεί ευλαβικά, έτσι ώστε να λαμβάνει τα απαραίτητα θρεπτικά στοιχεία που έχει ανάγκη ο οργανισμός της κατά τη διάρκεια του θηλασμού. Η Φαίη φέτος το καλοκαίρι δείχνει να προτιμά ολόσωμα μαγιό, αλλά και μπικίνι ή trikini (η νέα μόδα μαγιό ανάμεσα σε μπικίνι και ολόσωμο) που αναδεικνύουν το σώμα της.



Ευγενία Μανωλίδου
Τα νησιά του Ιονίου και ειδικότερα τη Λευκάδα επέλεξε η Ευγενία Μανωλίδου για τις διακοπές της μαζί με τον Αδωνη Γεωργιάδη και τα τρία τους παιδιά. Με κορμί που θα ζήλευαν ακόμη και μοντέλα, η Ευγενία επέλεξε δίχρωμο στράπλες μπικίνι και γυαλιά ηλίου τύπου Τζάκι Ο. για τις εμφανίσεις της στην παραλία.



Σίσσυ Χρηστίδου
Με σέξι μαγιό που αναδείκνυε την αδυνατισμένη σιλουέτα της, η Σίσσυ Χρηστίδου είναι φέτος μία από τις πιο εκρηκτικές παρουσίες του καλοκαιριού. Συνοδευόμενη από τον άνδρα της ζωής της, τον μονάκριβο γιο της Φίλιππο-Ραφαήλ και έχοντας για παρέα φίλες και φίλους της, πέρασε 10 μέρες ξεγνοιασιάς στη Σκιάθο.



Εύη Βατίδου
Στη Μύκονο βρέθηκε με τον αγαπημένο της Μιχάλη Σταθοκωστόπουλο και η Εύη Βατίδου. Με βεραμάν μπικίνι και λευκά γυαλιά ηλίου, το πρώην μοντέλο δεν έκανε μόνο τις βουτιές της, αλλά δοκίμασε την τύχη της και στο θαλάσσιο σκι, με μεγάλη επιτυχία!



Ελένη Πετρουλάκη
Μετά από 3 εγκυμοσύνες, η Ελένη Πετρουλάκη εξακολουθεί να παραμένει το «Κορμί». Η γυμναστική και η σωστή διατροφή είναι τα μυστικά της ωραίας Ελένης για ένα καλοσχηματισμένο σώμα. Ο φωτογραφικός φακός την απαθανάτισε, όπως πάντα, σε πολύ καλή φόρμα σε παραλία της Αττικής. Οι διακοπές της, όμως, οπωσδήποτε περιλαμβάνουν και τα πάτρια εδάφη, την αγαπημένη της Κρήτη.


Πηγή: real.gr
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

Author:

0 σχόλια: