Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Κυριακή 7 Αυγούστου 2011

Aποκάλυψε το (καλύτερο) σώμα σου- με bikini ή ολόσωμο!


σφιχτή κοιλιά, ενυδάτωση, σύσφιξη

Κλέψε την παράσταση στην παραλία με το πιο καυτό bikini, αφού όμως πρώτα έχεις εφαρμόσει τα καλύτερα προϊόντα σώματος του καλοκαιριού και τα τρικ του Shape για τέλειο σώμα.


1. Για λαμπερή επιδερμίδα: απολέπιση
Μία από τις πιο βασικές κινήσεις περιποίησης του σώματος είναι η απολέπιση. Τα ειδικά προϊόντα νέας γενιάς διευκολύνουν την απομάκρυνση των νεκρών κυττάρων και περιποιούνται την επιδερμίδα αποκαλύπτοντας την κρυμμένη λάμψη και την απαλότητα που ζητάς. Επιπλέον, τονώνουν τη μικροκυκλοφορία και προετοιμάζουν την επίμαχη περιοχή να δεχθεί και να αφομοιώσει καλύτερα το επόμενο προϊόν φροντίδας, είτε αυτό είναι μια απλή κρέμα ενυδάτωσης, είτε ορός κατά της κυτταρίτιδας, είτε ένα self tan.

Επαγγελματικά μυστικά
- Το πιο σωστό είναι να κάνεις την απολέπιση κατά τη διάρκεια του ντους και ενώ το δέρμα είναι ακόμη νωπό.
- Απαραίτητο εργαλείο είναι η λούφα και το σφουγγάρι ή ένα ειδικό ενυδατικό γάντι το οποίο μπορείς να χρησιμοποιήσεις για να κάνεις μασάζ στις «άγριες» ζώνες, δηλαδή φτέρνες, γάμπες, γόνατα αγκώνες. Εάν χρησιμοποιήσεις τρίχινο σφουγγάρι, καλό είναι να έχεις απλώσει πριν στο σώμα σου ένα λάδι (κάποιο για το μπάνιο, παιδικό λάδι ή ακόμη και ελαιόλαδο ή αμυγδαλέλαιο).
- Το σημείο εκκίνησης είναι από χαμηλά στα πόδια με κατεύθυνση προς τα πάνω και ο κατάλληλος τρόπος είναι απαλές, κυκλικές κινήσεις μασάζ.
- Εάν η επιδερμίδα σου είναι νεανική και ελαστική, καλή επιλογή είναι ένα απολεπιστικό σε μορφή gel. Χρησιμοποίησέ το μία φορά την εβδομάδα.
- Εάν η επιδερμίδα σου παρουσιάζει τα πρώτα σημάδια τραχύτητας, προτίμησε κάποιο προϊόν σε μορφή κρέμας, τέσσερις φορές την εβδομάδα.
- Εάν, τέλος, η επιδερμίδα σου είναι αρκετά σκληρή, κάνε απολέπιση με ένα προϊόν, ένα scrub με μεγάλους κόκκους στη σύνθεσή του, τρεις φορές την εβδομάδα.
- Καλοκαιρινή απολέπιση με φράουλες Ανακάτεψε σε μπολ 5-6 κουταλιές της σούπας ζάχαρη μαζί με μια χούφτα φράουλες και τρίψε με το μείγμα το σώμα σου. Περίμενε 15 λεπτά και κάνε κρύο ντους.


2. Για ακαταμάχητο ντεκολτέ: παγάκια και εξειδικευμένες συνθέσεις
Εφαρμοστά μπλουζάκια, μικροσκοπικά τοπ και αισθησιακά μαγιό ανυπομονούν να αναδείξουν τη θηλυκότητά σου. Όμως, όλα αυτά απαιτούν άψογο, σφριγηλό στήθος και τέλεια επιδερμίδα στην ευρύτερη περιοχή του ντεκολτέ. Η φροντίδα της συγκεκριμένης περιοχής απαιτεί τα κατάλληλα προϊόντα τα οποία μπορούν να βελτιώσουν τη σύσφιγξη, ακόμη και να «ρετουσάρουν» το σχήμα του στήθους σου. Επίλεξε κρέμες ή gel με ειδικά μελετημένες συνθέσεις που δημιουργούν αποτέλεσμα lifting, ενισχύοντας την ανθεκτικότητα της επιδερμίδας και συγκρατώντας πρόσκαιρα το στήθος στο… ύψος του.
Top συμβουλές
- Πριν ξεκινήσεις τη διαδικασία φροντίδας του στήθους σου, βάλε την κρέμα που θα χρησιμοποιήσεις στο ψυγείο για λίγα λεπτά. Στη συνέχεια, αφού τη βγάλεις, άπλωσε το προϊόν με κυκλικές κινήσεις από κάτω προς τα επάνω αποφεύγοντας την περιοχή της θηλής. Εάν είσαι πιο τολμηρή, πριν από τη χρήση κάνε απαλό μασάζ με παγάκια.
- Για πρόληψη Κάνε μασάζ με λάδι από αβοκάντο που τρέφει και δίνει όγκο στα κύτταρα, προκειμένου να φαίνεται πιο σφριγηλό και υγιές το δέρμα γύρω από το μαστό.
- Για σφιχτό στήθος Ανακάτεψε στην παλάμη σου λάδι χαμομηλιού και ελάχιστο λάδι λεβάντας και κάνε μασάζ για 2-5 λεπτά.
- Για να φαίνεται μεγαλύτερο Πίνε κάθε μέρα 1 φλιτζάνι φασκόμηλο και κάνε μασάζ με τα φύλλα του αφεψήματος. Έχει αποδειχθεί ότι το φασκόμηλο βοηθά στην ανάπτυξη του αδένα του στήθους.
- Να θυμάσαι Το σουτιέν που φοράς καθημερινά δεν πρέπει να είναι πολύ στενό, αλλά να εφαρμόζει ακριβώς στην περίμετρο του κορμού και του στήθους χωρίς να πιέζει. Καλό είναι να το αντικαθιστάς κάθε 6 μήνες.


3. Για κοιλιά σφιχτή και σέξι: μασάζ με ειδικές κρέμες
Ακόμη και ελάχιστα περιττά κιλά στην ευρύτερη περιοχή γύρω από τη μέση μπορούν να χαλάσουν την άψογη καλοκαιρινή σου εικόνα. Υπάρχει τρόπος για να διορθώσεις τις ατέλειες και να απαλλαγείς από το πλεονάζον λίπος; Η απάντηση είναι «ναι», αρκεί να επιλέξεις το συνδυασμό ειδικών ασκήσεων και καθημερινό μασάζ με συσφικτικές κρέμες. Και μπορεί η γυμναστική να είναι όντως μια επίπονη διαδικασία, οι κρέμες, ωστόσο, μόνο απόλαυση θα σου χαρίσουν. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να απλώνεις καθημερινά μετά το ντους το ειδικό προϊόν σύσφιγξης με κυκλικές κινήσεις οι οποίες ακολουθούν τη φορά των δεικτών του ρολογιού για 1 με 2 λεπτά μέχρι να απορροφηθεί τελείως.
- Όσο για τυχόν ραγάδες (σύνηθες επακόλουθο εγκυμοσύνης ή απότομης αυξομείωσης βάρους), υπάρχουν, πλέον, καλλυντικές συνθέσεις με αντιφλεγμονώδη δράση που τις απαλύνουν και τις κάνουν λιγότερο ορατές. Εφάρμοσε το προϊόν ενάντια στις ραγάδες δύο φορές την ημέρα με ελαφρύ κυκλικό μασάζ για αρκετή ώρα. Παράλληλα, αυξάνοντας την πρόσληψη ψευδαργύρου και βιταμινών του συμπλέγματος Β μέσω ειδικών συμπληρωμάτων, μπορείς σταδιακά να εξαλείψεις το πρόβλημα, που συνήθως δημιουργείται μετά τη γέννα, τις απότομες αυξομειώσεις βάρους ή τη χρόνια έλλειψη βασικών βιταμινών.

Shape tricks για πιο σφιχτή κοιλιά

- Τόνωσε δυναμικά την περιοχή εκτελώντας πολλούς κοιλιακούς με έμφαση στους πλάγιους.
- Επαναλάμβανε συχνά μια εύκολη άσκηση, εκτελώντας όποτε το θυμάσαι 20 επαναλήψεις: από καθιστή θέση ανασήκωσε και τα δυο πόδια ενωμένα μέχρι τα γόνατα φτάσουν ψηλά, ως το στήθος, χωρίς να γέρνεις το υπόλοιπο σώμα προς τα εμπρός.
- Είτε κάθεσαι στο γραφείο, είτε στέκεσαι όρθια, αλλά και όταν περπατάς, θυμήσου να μην αφήνεις την κοιλιά σου χαλαρή αλλά σφιχτή, τραβώντας προς τα μέσα.


4. Για βελούδινο δέρμα: λουτρό ενυδάτωσης
H καθημερινή συστηματική ενυδάτωση προστατεύει την επιδερμίδα από τις εξωτερικές επιθέσεις, δηλαδή τον ήλιο, την άμμο, το αλάτι της θάλασσας ή το χλώριο της πισίνας, τον αέρα και τις υψηλές θερμοκρασίες, διατηρώντας τη υγιή και με μεταξένια υφή. Τα ενυδατικά προϊόντα νέας γενιάς, ενισχυμένα με πλούσια σύνθεση, βελούδινη υφή και αισθησιακές ευωδιές, κλειδώνουν την υγρασία στο δέρμα χαρίζοντας απαλότητα, θρέψη και ελαστικότητα ακόμη και στις πιο αφυδατωμένες επιδερμίδες.

Πώς θα το κάνεις σωστά

- Καλό είναι να εκτελείς μια ενυδατική κούρα δύο φορές την ημέρα, αλλά αν αυτό δεν είναι εφικτό, τουλάχιστον μην την ξεχνάς κάθε βράδυ πριν ξαπλώσεις για ύπνο.
- Για να μεγιστοποιήσεις τη δράση του προϊόντος, άπλωσέ το στο δέρμα μέσα στα πρώτα 5 λεπτά από τη στιγμή που θα βγεις από το ντους ενώ το σώμα σου είναι ακόμη νωπό. Σύμφωνα με έρευνες, έτσι εξασφαλίζεις έως και 50% περισσότερη ενυδάτωση.
- Αμέσως μετά την ενυδάτωση χρησιμοποίησε μια εξειδικευμένη φόρμουλα κατά της κυτταρίτιδας που θα θέσει σε λειτουργία τη διαδικασία της λιπόλυσης και θα επιταχύνει την αποβολή του περιττού λίπους.
- Θυμήσου ότι στις πολύ ξηρές επιδερμίδες η ενυδάτωση μπορεί να γίνει με κάποιο λάδι από εκχυλίσματα φυτών και φρούτων.


6.Για ανάλαφρες, σέξι γάμπες: κρέμες που τονώνουν την κυκλοφορία
Εάν θέλεις κάθε βόλτα σου με πέδιλα και αποκαλυπτικά φορέματα να μαγνητίζουν τα βλέμματα σε κάθε σου βήμα, το μυστικό κρύβεται στη μεθοδευμένη περιποίηση που πρέπει να εφαρμόσεις στα πόδια σου, Αυτή πρέπει να ξεκινά από τους αστραγάλους και να φτάνει ως τους μηρούς, με κεντρικό σημείο τις γάμπες σου.

Δες πώς θα το καταφέρεις

- Άπλωσε ένα ειδικό προϊόν για κουρασμένα πόδια πριν κοιμηθείς.
- Εάν τα πόδια σου είναι πρησμένα, κάνε ένα πεντάλεπτο μασάζ ακολουθώντας τις κινήσεις που απολαμβάνεις στο ινστιτούτο αισθητικής καθώς κάνεις πεντικιούρ.
- Για να μεγιστοποιήσεις τη δράση της κρέμας, βοήθησέ τη να απορροφηθεί πλήρως φορώντας βαμβακερές κάλτσες στον ύπνο.
- Όσο για τις γάμπες και τα γόνατα; Κάνε μασάζ με ελαφριές πιέσεις και ανοδικές κινήσεις επιμένοντας στο εσωτερικό των μηρών για να καταπολεμήσεις την κατακράτηση υγρών.
- Εάν το πρόβλημά σου είναι οι ορατές ευρυαγγείες και η φλεβίτιδα, το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να επένδυσεις σε ένα προϊόν αυτομαυρίσματος ή σε ένα αδιάβροχο make up σώματος για να τις καλύπτει τέλεια.
Πρακτικές συμβουλές
- Απόφυγε τα πολύ στενά ρούχα και παπούτσια, γιατί εμποδίζουν την ομαλή κυκλοφορία του αίματος στο σώμα.
- Απόφυγε το διαρκές σταύρωμα των ποδιών ενώ κάθεσαι.
- Εάν είσαι υποχρεωμένη να εργάζεσαι όρθια, κάνε κατά διαστήματα ελαφρύ μασάζ στους αστραγάλους για να τονώσεις την κυκλοφορία.
- Σκόπιμο είναι να αποφεύγεις την πολύωρη ηλιοθεραπεία, τη σάουνα και τα ζεστά λουτρά.
Πηγη:shape.gr

ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

Author:

0 σχόλια: