Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Πέμπτη 11 Αυγούστου 2011

Bar Refaeli: «Ξέρω πώς να χειριστώ κάθε κόκαλο του κορμιού μου»


To 26χρονο μοντέλο Bar Refaeli δουλεύει ασταμάτητα. Και μπορεί για τους κοινούς θνητούς μια ημέρα στη δουλειά να περιλαμβάνει 8 ώρες εργασίας

μπροστά από έναν υπολογιστή, για αυτή την καλλονή όμως το εργασιακό μοντέλο περιλαμβάνει ατελείωτες αλλαγές μαγιό και εσωρούχων άλλες φορές μέσα σε τεράστια στούντιο, άλλες πάλι δίπλα σε εξωτικές καυτές παραλίες, κόντρα στα κύματα, πάνω στη χρυσαφένια άμμο. Ναι ο Θεός είναι άδικος, αλλά επειδή δεν μπορεί κανείς να κάνει τίποτε για αυτό, όσοι βρίσκονται μπροστά από το γραφείο ας απολαύσουν σαν θείο δώρο αυτή τη φωτογράφηση που αποτελεί μια αληθινή όαση δροσιάς μέσα στο ζεστότερο μήνα του καλοκαιριού.

Η καυτή Refaeli παίρνει σέξι πόζες για λογαριασμό της εταιρείας μαγιό και εσωρούχων Agua Bendita's 2011 και δηλώνει ότι για εκείνην πλεόν αυτή η δουλειά είναι παιχνιδάκι.

«Αυτή τη δουλειά την κάνω χρόνια. Ξέρω πολύ καλά πώς να ποζάρω και πώς να αποκτήσω κάθε φορά το ύφος που απαιτεί η κάθε φωτογράφηση. Γνωρίζω πώς να χειριστώ κάθε κόκαλο του κορμιού μου». 








Πηγή: .protothema.gr
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

Author:

0 σχόλια: