Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Πέμπτη 11 Αυγούστου 2011

Μειώθηκε η τιμή του 3DS


Στη μείωση της τιμής της νέας φορητής κονσόλας 3DS προχώρησε η Nintendo, 4 μόλις μήνες μετά την κυκλοφορία της. Πρόκειται μάλιστα για γενναία μείωση της τάξης των $80
για την αμερικανική αγορά, όπου το 3DS θα πωλείται πλέον $170.

Η πρωτοφανής αυτή κίνηση οφείλεται όσα έμαθε η εταιρεία από την κονσόλα GameCube, όπως τουλάχιστον ανέφερε ο πρόεδρος της Nintendo Satoru Iwata. Η συγκεκριμένη κονσόλα παρά τη δυνατή αρχή, στη συνέχεια γνώρισε μία διαρκή πτωτική πορεία τερματίζοντας πίσω από τις κονσόλες των Sony και Microsoft.

Πάντως, η απόφαση της Nintendo ελήφθη προκειμένου να αντιμετωπιστεί εγκαίρως η επερχόμενη κυκλοφορία της επίσης φορητής κονσόλας PlayStation Vita της Sony, που αναμένεται το φθινόπωρο.

Η ανακοίνωση για τη μείωση της τιμής συνοδεύτηκε από τη συγνώμη του Iwata προς όσους αγόρασαν την συσκευή σε αυξημένη τιμή. Υποσχέθηκε δε ότι θα λάβουν 20 παιχνίδια προκειμένου να αποζημιωθούν για την διαφορά της τιμής.

Παρ' όλα αυτά η απόφαση της Nintendo δυσαρέστησε τους υποψήφιους αγοραστές. Όπως δείχνουν τα στοιχεία των πωλήσεων στην Ιαπωνία την πρώτη εβδομάδα μετά την ανακοίνωση, οι πωλήσεις μειώθηκαν κατά 50%! Θα πρέπει να περιμένουμε βέβαια να δούμε τις μακροπρόθεσμες συνέπειες της κίνησης αυτής στις πωλήσεις του 3DS…

Πηγή: neo2.gr
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

Author:

0 σχόλια: