Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Πέμπτη 11 Αυγούστου 2011

Ριάνα: δίνει 16.000 ευρώ την εβδομάδα σε τρίχες


Εμ είναι που ξεθωριάζει εύκολα και το κόκκινο!

Μπορεί η Ριάνα να συνεχίζει τα μπάνια στα Μπαρμπέιντος κάνοντας και μερικές συναυλίες στη γενέτειρα, όμως οι αποκαλύψεις σχετικά με τα χρήματα που δαπανά η 23χρονη τραγουδίστρια για τα μαλλιά της, μόνο θλίψη μας προκαλούν εν μέσω κρίσης.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της "Daily Mail", η εξωτική τραγουδίστρια δαπανά πάνω από 14.000 λίρες (περί τα 16.000 ευρώ) την εβδομάδα για να δέχεται την περιποίηση μίας εκ των γνωστότερων κομμωτριών του Χόλιγουντ.

Το κορυφαίο στην υπόθεση είναι πως η νεαρή τραγουδίστρια επιθυμεί να περιποιείται την κώμη της καθημερινά και πως η hair stylist Ούρσουλα Στίβεν (Ursula Stephen) χρεώνει κανονικά τις υπηρεσίες που παρέχει στην Ριάνα, κερδίζοντας τουλάχιστον 2000 λίρες καθημερινά.
Βέβαια, άτομα του περιβάλλοντος τονίζουν πως η νεαρή τραγουδίστρια κάνει πολλές δημόσιες εμφανίσεις στις οποίες δεν μπορεί να περπατά στο κόκκινο χαλί αχτένιστη ενώ άλλα πρόσωπα του περιβάλλοντος της 23χρονης τραγουδίστριας τονίζουν στην εφημερίδα πως είναι αδιανόητο να συνεχίζει η Ριάνα να σπαταλά τόσα λεφτά.

Η Ριάνα, που όντως είναι "The Only Girl in the World" που μπορεί να σπαταλά τέτοια ποσά σε τρίχες, έχει αλλάξει το λουκ των μαλλιών της 13 φορές από τον περασμένο Νοέμβριο οπότε και υιοθέτησε το κόκκινο χρώμα επί κεφαλής!

Ιδιαίτερα σχόλια είχε λάβει το κατσαρό άφρο χτένισμα της Ριάνα, η οποία προκάλεσε εμφράγματα στο πρόσφατο καρναβάλι των Μπαρμπέιντος κάνοντας εμφάνιση μόνο με τα απαραίτητα εσώρουχα!
Πηγη:womenonly.gr

ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

Author:

0 σχόλια: