Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Δευτέρα 4 Ιουλίου 2011

Τελεσίγραφο της UEFA στην ΕΠΟ



Στην αποκάλυψη ότι η UEFA απέστειλε σήμερα έγγραφο στην ΕΠΟ (θα δημοσιοποιηθεί αύριο), με το οποίο ζητεί την άμεση διαλεύκανση της υπόθεσης των στημένων αγώνων, προχώρησε ο πρόεδρος της Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, Σοφοκλής Πιλάβιος στην εκπομπή «Δίκη της Δευτέρας».


Η ευρωπαϊκή ποδοσφαιρική ομοσπονδία προχώρησε σε αυτήν την κίνηση, ώστε αν χρειαστεί να μπορέσει να αντικαταστήσει εγκαίρως τις εμπλεκόμενες ομάδες, που αγωνίζονται στα ευρωπαϊκά κύπελλα, από άλλες.

«Θα κάνουμε ό,τι μας πει η UEFA», είπε ο πρόεδρος της ΕΠΟ, χωρίς να δώσει περισσότερες πληροφορίες για το περιεχόμενο του εγγράφου και το πώς μπορεί να κριθεί με τέτοια ταχύτητα μια υπόθεση σαν αυτή, ώστε να υπάρξει άμεση αντικατάσταση των εκπροσώπων μας στην Ευρώπη.

Όσον αφορά την πρόταση του Βαγγέλη Μαρινάκη να αναλάβει η Ομοσπονδία τη διοργάνωση του πρωταθλήματος, ο Σοφοκλής Πιλάβιος επανέλαβε πως δεν έχει λόγο να διαφωνήσει με κάτι τέτοιο: «Το τάιμινγκ αυτή τη στιγμή είναι καλύτερο από άλλες φορές. Η ομοσπονδία όμως δεν είναι έτοιμη αυτή τη στιγμή να διοργανώσει το πρωτάθλημα. Αν χρειαστεί, θα το κάνουμε. Υπάρχουν όμως κάποια τεχνικά θέματα».
Πηγη:zougla.gr

ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: