Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Τετάρτη 6 Ιουλίου 2011

Tα sexy υγρά χείλη επιστρέφουν! Δες τα αγαπημένα μας lip gloss!


Μαυρισμένη επιδερμίδα, wet look στα μαλλιά, στρώσεις μάσκαρα, λάμψεις στα ζυγωματικά, καλοχτενισμένα φρύδια...


Φυσικά, το look αυτό δεν θα μπορούσε να συμπληρωθεί καλύτερα από υγρά, ultra sexy, θελκτικά χείλη ή αλλιώς το αποτέλεσμα που μας προσφέρουν τα lip gloss! Τα ματ κραγιόν δεν έχουν καμία θέση! Ή καλύτερα- δεν μου αρέσουν οι αφορισμοί- ένα lip gloss μπορεί να αναδείξει στο έπακρο το bronze μακιγιάζ. 

Ποιοι οίκοι αγάπησαν τα lip gloss; Δες παρακάτω και πάρε και μια γεύση για καλοκαιρινά μακιγιάζ που μπορείς να κάνεις και μόνη σου στο σπίτι! 

Catwalk report: Glossy χείλη ξανά! 

Οι περισσότεροι haute couturiers θέλησαν να αφήσουν τα χείλη των μοντέλων nude, βαμμένα μόνο με ένα διαφανές lip gloss. Nina Ricci, Dolce & Gabbana και Chanel ανοίγουν τον δρόμο για την πιο sexy υφή. Την glossy φυσικά!



Φυσικά, υπάρχουν πάντα και οι πιο έντονες επιλογές! Σκούρο τόνο για τον Emmanuel Ungaro με μαύρο σβησμένο περίγραμμα στα μάτια, πιο καθαρό μακιγιάζ με πορτοκαλοκόκκινο lip gloss για τον Gucci και, τέλος, η πιο famme fatale εκδοχή με μοβ- χρυσή σκιά και burgundy lip gloss για τον οίκο Louis Vuitton.

Kράτησε αυτό το πολύτιμο beauty tip! Θέλεις να δοκιμάσεις όλες τις παραπάνω αποχρώσεις; Τα πράγματα είναι πολύ απλά! Μπορείς να αγοράσεις μόνο ένα διαφανές lip gloss και να δώσεις το χρώμα που θες απλώνοντας από κάτω κάποιο από τα ματ κραγιόν που έχεις ήδη στο νεσεσέρ σου. Αν, όμως, παρ' όλα αυτά θέλεις να επενδύσεις και σε χρωματικά gloss σου έχουμε παρακάτω μερικά δικά μας αγαπημένα. Όπως...


Lip gloss, Pure Color Gloss σε αποχρώσεις Tiramisu, Plum Divine Shimmer και Coral Sparkle. Όλα Estee Lauder, €22.50


Lip gloss Juicy Tubes Jelly σε απόχρωση So Teen Vogue από την Lancome, €19.00


Lip gloss Honey Bronze Nectar από το Body Shop, €12.00


Διαφανές lip gloss Shine Sensational της Maybelline New York, €10.00


Πηγή: tlife.gr/
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

Author:

0 σχόλια: