Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Τρίτη 5 Ιουλίου 2011

Σε strip club η Rihanna... αλλά δεν τα' βγαλε!


Είναι ένα κορίτσι που ξέρει καλά πώς να διασκεδάζει και να χαίρεται τη ζωή του.


Ο λόγος για την σέξι και εκκεντρική τραγουδίστρια Rihanna, η οποία είπε να το ρίξει λίγο έξω και πραγματικά του έδωσε και κατάλαβε.

Πραγματικά εντυπωσιακή, με εκτυφλωτικά κατακόκκινα μαλλιά και ένα ωραίο πράσινο φόρεμα με λεπτομέρειες εμφανίστηκε γύρω στις δυο και μισή τα ξημερώματα στο γνωστό club Nikki που βρίσκεται μέσα στο ξενοδοχείο Tropicana.

Μάλιστα, δεν δίστασε να μοιραστεί με τους θαυμαστές της στο twitter και τις εμπειρίες της από ένα strip club που επισκέφτηκε λίγο αργότερα, την  ίδια ημέρα, γράφοντας:  «Wow…Walkin in a strip club»!!!

Η 23χρονη εντυπωσίασε και αυτή τη φορά το κοινό της στη συναυλία που έδωσε στο Sin City, αλλά από ότι φαίνεται και στο after party δεν πέρασε και άσχημα.

Και γιατί άλλωστε να μην διασκεδάζει; Όλα της πάνε μια χαρά. Πρόσφατα δε, έγινε και το πρόσωπο διαφημιστικού ποτού με νερό καρύδας. Ποζάροντας σε μια αμμώδη, κρυστάλλινη παραλία προτείνει σε όλους να πίνουν μόνο Vita Coco, με μότο, «Hydrate naturally, from a tree not a lab». Το διαφημιστικό γυρίστηκε στη Τζαμάικα, γύρω στην Άνοιξη.

Η εταιρεία Vita Coco «έκλεισε» την κοκκινομάλλα σταρ το Μάιο του 2011 και της προσφέρει χρυσάφι για να συνεχίζει να περνά… τζαμάικα!

 
Πηγή: protothema.gr

ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

Author:

0 σχόλια: