Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Τρίτη 5 Ιουλίου 2011

Καθυστέρηση για την Sandy Bridge-E της Intel;


Η Intel δε σκοπεύει να παρουσιάσει την πλατφόρμα Sandy Bridge-E πριν τις αρχές του 2012. Αν αληθεύει κάτι τέτοιο, οι λάτρεις της τεχνολογίας
θα πρέπει να κάνουν λίγη υπομονή ακόμα μέχρι να πάρουν στα χέρια τους τις νέες high-end προτάσεις της εταιρείας.

Η πλατφόρμα Sandy Bridge-E δομείται γύρω από τους νέους επεξεργαστές LGA2011 που κατασκευάζονται στα 32 νανόμετρα και συνδυάζονται με το chipset X79 Express. Το πακέτο αυτό αποτελεί το βήμα μετά τους high-end επεξεργαστές που κυκλοφορούν σήμερα και συνεργάζονται με το socket LGA1366. Τα συστήματα με Sandy Bridge-E θα αποτελέσουν την κορυφαία πρόταση της Intel για overclocking, gaming και multi-threaded computing.

Μέχρι πρότινος, οι περισσότεροι πίστευαν ότι η Intel θα παρουσιάσει τη νέα πλατφόρμα λίγο μετά τον Οκτώβριο του 2011, οι φήμες όμως στέλνουν τώρα τις ανακοινώσεις στις αρχές του 2012, λίγο πριν το ντεμπούτο της πλατφόρμας Ivy Bridge. Με αυτό το χρονοδιάγραμμα, η Intel θα ξεκινήσει πολύ δυνατά το 2012 αλλά θα χάσει την εορταστική περίοδο των Χριστουγέννων, η οποία είναι πάντα η καλύτερη περίοδος για αγορές. Θα έχει ενδιαφέρον να δούμε αν η AMD θα καταφέρει να εκμεταλλευτεί τη σιγή της Intel μέσα στους επόμενους μήνες.

ΠΗΓΗ: e-pcmag.gr
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

Author:

0 σχόλια: