Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Τρίτη 5 Ιουλίου 2011

Η κοκκινομάλλα πριγκίπισσα της Pixar!


Οι πριγκίπισσες των καρτούν του θείου Ντίσνεϊ και των συνεχιστών της παράδοσής του καλωσορίζουν στην παρέα τους τη Μερίντα, την πρώτη πριγκίπισσα στην ιστορία της Pixar, η οποία είναι και ο πρώτος θηλυκός χαρακτήρας που παίρνει το πρωταγωνιστικό χρίσμα για το εν λόγω στούντιο (τελεί υπό τη σκέπη της Ντίσνεϊ).



"Brave"
Το "Brave" ("Γενναία"), το οποίο, σύμφωνα με τη σκηνοθέτιδα και σεναριογράφο Μπρέντα Τσάπμαν ("Ο πρίγκιπας της Αιγύπτου") αποτελεί ένα αυθεντικό παλιομοδίτικο παραμύθι, πιστό στην παράδοση των ιστοριών του Χανς Κρίστιαν Αντερσεν και των αδελφών Γκριμ, είναι μπολιασμένο με όλη εκείνη τη μεγαλόπνοη δράση, την αβίαστη συγκίνηση και τους αξιομνημόνευτους χαρακτήρες που μας έχει συνηθίσει η Pixar.
Τη φωνή της στη Μερίντα δανείζει η Σκοτσέζα ηθοποιός Κέλι Μακντόναλντ, ενώ το καστ συμπληρώνουν οι Βρετανοί Εμα Τόμσον, Μπίλι Κόνολι, Τζούλι Γουόλτερς, Κέβιν ΜακΚιντ, Κρεγκ Φέργκιουσον και Ρόμπι Κολτρέιν.
Η κοκκινομάλλα πριγκίπισσα της Pixar!
Η υπόθεση διαδραματίζεται στα υψίπεδα της Σκοτίας, τόπο τραχύ και σαγηνευτικό, με μακρά παράδοση γεμάτη επικές μάχες και μυστικιστικούς θρύλους. Εκεί ακριβώς ζούσε μια φορά κι έναν καιρό η πριγκίπισσα Μερίντα, κόρη του βασιλιά Φέργκους και της βασίλισσας Ελινορ.
Η κοκκινομάλλα πριγκίπισσα της Pixar!
Γεμάτη ζωντάνια και περιέργεια, η Μερίντα, η οποία είχε αναπτύξει εντυπωσιακό ταλέντο στην τοξοβολία, δεν είχε καμία διάθεση να παραμείνει πιστή στις παραδόσεις της πατρίδας της. Το μόνο που ήθελε ήταν να χαράξει το δικό της μονοπάτι στη ζωή. Ωσπου κάποια μέρα έκανε το λάθος να αψηφήσει ένα πανάρχαιο έθιμο, γεγονός που θα επέφερε το χάος στο βασίλειο.
Το άλλο καλοκαίρι 
Το νέο καρτούν της Pixar θα βγει στις αίθουσες το καλοκαίρι του 2012.
Πηγη:e-go.gr


ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: