Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Παρασκευή 8 Ιουλίου 2011

Λουκάνικος: Ο σκύλος που επαναστάτησε ( photos )



Ο Λουκάνικος μισεί τα μέτρα λιτότητας, τους διεφθαρμένους πολιτικούς, και το χάλι της Ελλάδας. Και, ως αφοσιωμένος διαδηλωτής, είναι πρόθυμος να αντιμετωπίσει τα ΜΑΤ και τα δακρυγόνα τους για να υπερασπιστεί τα πιστεύω του. Αυτό είναι ένα από τα πιθανά σενάρια.


Το άλλο πιθανό σενάριο, είναι πως το πιο διάσημο αδέσποτο της Αθήνας αγαπάει το φαγητό και την προσοχή που του δίνουν οι διαδηλωτές. 

Όποιο από τα δύο σενάρια κι αν εξηγεί την αφοσίωσή του, το βέβαιο είναι πως ο Λουκάνικος γαυγίζει και παρελαύνει δίπλα στους διαδηλωτές, από τον Δεκέμβριο του 2008 μέχρι σήμερα. Σχεδόν τρία χρόνια αργότερα, ο σκύλος με την κλίση στις διαμαρτυρίες εξακολουθεί να βρίσκεται στο πλευρό των Αθηναίων διαδηλωτών.
 


Οι φωτογραφίες και τα βίντεο που έχουν δει το φως της δημοσιότητας τα τελευταία τρία χρόνια αποδεικνύουν πως οι διαδηλωτές δεν χάνουν ευκαιρία να ταΐζουν και να χαϊδεύουν τον τετράποδο σύμμαχό τους. Μάλιστα, η δημοτικότητα του Λουκάνικου του έχει χαρίσει το δικό του Twitter feed, μία σελίδα στο Facebook, ένα site στο Tumblr, ένα κανάλι στο YouTube και ένα blog. 

Εκτός από την αδιαμφισβήτητη κυριαρχία του στα social media, ο Λουκάνικος απασχολεί τακτικά και τα παραδοσιακά μέσα. Σχεδόν κάθε αθηναϊκή διαδήλωση συνοδεύεται από νέες φωτογραφίες και βίντεο του επαναστατημένου αδέσποτου. 
Πηγη:time.com-in2life.gr-.thisblogrules.com


dog-with-rioters

riot-dog-2008-2

dog-riot

riot-dog-2008

dog-riot-2

dog-police

dog-at-riot

dog-at-clashes

dog-at-riots

dog5march

11marchdog

dog11march

unknowndatedog

athensriotdog

dogriot21april

athensriotdog

athensriotdog2

ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: