Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Σάββατο 9 Ιουλίου 2011

Τα μυστικά της Penelope Cruz

«Διανύει την καλύτερη περίοδο της ζωής της». Αυτή η κλισέ φράση φαίνεται να ισχύει και με το παραπάνω στην περίπτωση της Penelope Cruz.
Παντρεμένη με το Ισπανό «κατακτητή» Javier Bardem, έφερε στον κόσμο το γιο τους τον Ιανουάριο.

Στα γυρίσματα των Πειρατών της Καραϊβικής 4 ήταν στον 7ο μήνα εγκυμοσύνης της, οπότε, όπως αναφέρει το περιοδικό Shape, σε αρκετές σκηνές την αντικατέστησε η αδελφή της, Monica Cruz. Η Penelope αποκαλύπτει τα μυστικά της ζωής και της ομορφιάς της, αλλά και ποιο θεωρεί ότι είναι το ελιξήριο της νεότητας!

«Όλοι σου λένε ότι τα πράγματα αλλάζουν και όλα αυτά τα κλισέ που ακούς για την εγκυμοσύνη και τη μητρότητα – αλλά είναι όλα αλήθεια. Και συνθέτουν όλα την πιο όμορφη εμπειρία της ζωής σου. Οπότε ναι, οι προτεραιότητές σου αλλάζουν. Από τη στιγμή που θα δεις αυτό το προσωπάκι, η ζωή σου έχει αλλάξει για πάντα».

«Όταν δεν είμαι σε γύρισμα φοράω μόνο μάσκαρα, ρουζ και αντηλιακή κρέμα. Κάθε Ισπανός λατρεύει τον ήλιο. Δε θέλω να τον απαρνηθώ, αλλά είμαι προσεκτική. Όταν δεν δουλεύω, δε φοράω μακιγιάζ. Μου αρέσουν τα ατημέλητα μαλλιά και φοράω τζιν και χαλαρά Τ-shirts. Αν μπορούσα, θα κυκλοφορούσα ξυπόλυτη στο δρόμο».

«Το Trésor είναι μια από τις αγαπημένες μου μυρωδιές και το φοράω από τότε που ήμουν 12-13 χρόνων, όταν πρωτοζήτησα από τους γονείς μου να μου αγοράσουν ένα άρωμα. Το φοράω το βράδυ με ένα επίσημο outfit ή την ημέρα με τα τζιν μου!»

«Λατρεύω το ισπανικό φαγητό. Ακολουθώ μεσογειακή διατροφή, που σημαίνει καλό φαγητό. Τρώω αρκετά, αλλά προσπαθώ να τρώω υγιεινά».

«Εάν έρθουν μαζί μου (στα red carpets events) οι make up artists και οι hair stylists, βάζω στην τσάντα μου κάτι να φάω αντί των καλλυντικών μου. Κυρίως αμύγδαλα ή μπάρες δημητριακών αν η βραδιά είναι μεγάλη».

«Λατρεύω το μπαλέτο και το χορό και θεωρώ βαρετό να πηγαίνω στο γυμναστήριο. Μεγάλωσα χορεύοντας για 17 χρόνια. Είναι ο καλύτερος τρόπος εκγύμνασης και δεν είναι ποτέ βαρετός, γιατί η μουσική σε βοηθά να συγκεντρώνεσαι. Είναι δύσκολο, αλλά πολύ πιο ευχάριστο».

«Δε θα βάλω ποτέ νυστέρι, πουθενά. Τα γενέθλια είναι πάντα μια χαρούμενη μέρα και είναι ευτυχία για έναν άνθρωπο να μεγαλώνει. Ίσως επειδή είμαι από την Ισπανία, ξέρω ότι δεν πρόκειται να γεράσω γρήγορα, αλλά και να γίνει αυτό, δεν αγχώνομαι! Αυτός είναι ο τρόπος που οι Ισπανίδες αντιμετωπίζουν την ωριμότητα: οι αλλαγές είναι πάντα ευπρόσδεκτες. Ίσως και αυτό να είναι το μυστικό για να μη γεράσεις γρήγορα: Να μην αγχώνεσαι!»

«Έφαγα ένα burger πριν από την εμφάνιση στο κόκκινο χαλί. Γιατί είναι περίεργο αυτό; Το κάνω μία φορά κάθε 2 εβδομάδες. Είναι δώρο στον εαυτό μου!»

«Η καθημερινή μου ρουτίνα είναι πολύ απλή. Καθαρίζω το πρόσωπό μου πρωί και βράδυ και δεν κοιμάμαι ποτέ φορώντας μακιγιάζ».

Πηγή: real.gr
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

Author:

0 σχόλια: