Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Σάββατο 9 Ιουλίου 2011

«Φλερτάρει» με Βιτόλo ο ΠΑΟ

Κόντα στην πραγματοποίηση της πρώτης μεταγραφής του είναι ο Παναθηναϊκός. Οι “πράσινοι” φαίνεται ότι έχουν έρθει σε συμφωνία με τον Βίκτορ Βιτόλο
και αυτό που απομένει τώρα είναι να λύσει και τυπικά το συμβόλαιό του με τον ΠΑΟΚ και να βάλει την υπογραφή του στο νέο που του έχουν προσφέρει οι άνθρωποι του “τριφυλλιού”.

Ο Ισπανός μέσος είχε απαντήσει αρνητικά στην πρόταση του “δικεφάλου” για μείωση των οικονομικών του αποδοχών, που φτάνουν τις 600.000 ευρώ το χρόνο, με αποτέλεσμα οι θεσσαλονικείς να του ζητήσουν να βρει ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του.

Ο παίκτης ακολούθησε κανονικά την προετοιμασία του ΠΑΟΚ στην Ολλανδία, όμως η πλευρά του βρισκόταν σε επαφές με τους “πράσινους” και την Παρασκευή φτάσανε πολύ κοντά σε συμφωνία, με αποτέλεσμα ο Βιτόλο να πάρει άδεια να επιστρέψει από το Άρνεμ στην συμπρωτεύουσα προκειμένου να λύσει και τυπικά το συμβόλαιό του.

Παρέμβαση από τους υποψηφίους;

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι υποψήφιοι να επενδύσουν στην ΠΑΕ -μέσω τηλεφωνήματος του Γιώργου Σαχπατζίδη στον πρόεδρο Θόδωρο Ζαγοράκη- εμφανίζονται διατεθειμένοι να καλύψουν το ποσό που οφείλεται στον Βιτόλο!

Ωστόσο, το πρόβλημα εστιάζεται στις (υψηλές) αποδοχές του Ισπανού μέσου για την ερχόμενη περίοδο, που όπως ενημερώθηκε δεν ανταποκρίνονται στις δυνατότητες του συλλόγου αυτή την περίοδο. Εξελίξεις επί του θέματος προβλέπεται να προκύψουν μετά το τέλος του φιλικού με την Φορτούνα στο Ντίσελντορφ.

ΠΗΓΗ: www.pamesports.gr
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

Author:

0 σχόλια: