Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Σάββατο 9 Ιουλίου 2011

Αύριο το τελευταίο φύλλο της “News of the World”

Ο Ρούπερτ Μέρντοχ τόνισε απ το Σαν Βάλεϊ του Αϊνταχο των ΗΠΑ, όπου βρέθηκε το Σάββατο ότι, η απόφαση για την αναστολή της έκδοσης της
κυριακάτικης εφημερίδας-ταμπλόιντ News of the world είναι μια "συλλογική απόφαση". Περπατώντας παρέα με την σύζυγό του Ουέντι και με τον γιό τους Λάχλαν, ο κ. Μέρντοχ -απέναντι στους εκπρόσωπους του τύπου- κατέστησε σαφές ότι δεν θέλει να εκθέσει περισσότερες λεπτομέρειες, όπως μετέδωσε το Αθηναϊκό Πρακτορείο.

Η εφημερίδα-ταμπλόιντ News of the world είναι πλέον στο επίκεντρο ενός σκανδάλου τηλεφωνικών υποκλοπών. Ο τέως τύποις εκδότης της, Αντι Κούλσον, ένας συνεργάτης του βρετανού πρωθυπουργού Ντέηβιντ Κάμερον, συνελήφθη μεν απ την Σκότλαντ Γιαρντ, όμως έχει ήδη αφεθεί "με όρους ελεύθερος".

Οσον αφορά τον Ρούπερτ Μέρντοχ, διαθέτει τον χρόνο για να ταξιδέψει αεροπορικώς στο Λονδίνο, αν τελικά το επιθυμεί, και αύριο Κυριακή να είναι στη βρετανική πρωτεύουσα την ημέρα της τελευταίας κυκλοφορίας της News of the world. Το τελευταίο φύλλο της διέρρευσε ότι δεν θα έχει καθόλου διαφήμιση, παρά μόνον "αγγελίες για καλό σκοπό".

Ο Μέρντοχ αγόρασε το φύλλο αυτό στη διάρκεια του 1969--η πρώτη εκ μέρους του αγορά ενός βρετανικού τίτλου στα μμε.

Στον αγγλοσαξωνικό τύπο ο Μέρντοχ έχει κτίσει, έκτοτε, μιαν εκδοτική αυτοκρατορία. Οι Times, στο Λονδίνο, κι η Wall Street Journal, στη Νέα Υόρκη, θεωρούνται "διαμάντια" στο στέμμα αυτής της εκδοτικής αυτοκρατορίας.

Πηγή: real.gr
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

Author:

0 σχόλια: