Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Τρίτη 5 Ιουλίου 2011

Monty Pythons reloaded


Monty Pythons reloaded

Αν η πλειοψηφία των μουσικών συγκροτημάτων επανασυνδέονται με βασικό στόχο τις αρπαχτές ξεψυχισμένων συναυλιών, ένα κινηματογραφικό αυτή τη φορά γκρουπ ενώνει ξανά τις δυνάμεις του με έναν πολύ πιο (αν)ιερό στόχο.
Εχουν περάσει 22 χρόνια από τον θάνατο του μέλους τους Γκρέιαμ Τσάπμαν από καρκίνο, όμως οι αναρχικοί, ανεπανάληπτοι Monty Pythons ετοιμάζονται να τον βγάλουν από τον τάφο για τις ανάγκες μιας νέας ταινίας, με αφορμή την ανακάλυψη μιας ηχογράφησης από τον ίδιο των κάθε άλλο παρά συμβατικών απομνημονευμάτων του.

Σύμφωνα με τον έτερο πύθωνα Τέρι Τζόουνς, η αυτοβιογραφία του Τσάπμαν με τίτλο «A Liar's Autobiography: Volume VI», που είχε εκδοθεί το 1980, δεν περιλαμβάνει ίχνος αλήθειας. Αυτό βέβαια κάθε άλλο παρά εμπόδισε τους βλάσφημους συνεργάτες του να τη χρησιμοποιήσουν ως βάση για ένα φιλμ που μπορείτε να είστε σίγουροι ότι δεν θα έχει καμία σχέση με τα παραδοσιακά χολιγουντιανά biopics.

Μέχρι πρότινος, ο γιoς του Τζόουνς, Μπιλ, (μαζί με τους Μπεν Τίμλετ και Τζεφ Σίμπσον) σχεδίαζε ένα πολύ πιο συμβατικό ντοκιμαντέρ για τη ζωή του Τσάπμαν. Όμως η απρόσμενη ανακάλυψη της πολύτιμης κασέτας έδωσε την ιδέα στους εναπομείναντες Pythons να τιμήσουν τον μακαρίτη με έναν πολύ πιο εκκεντρικό τρόπο.

Ενώνοντας τη φωνή από το παρελθόν με νέο υλικό, ένας φανταστικός διάλογος μεταξύ του Τσάπμαν και του Τζον Κλιζ, καθώς βολτάρουν ανέμελοι με τα ποδήλατα τους, θα ξετυλίγει μέσα από ολιγόλεπτα, διαφορετικού ύφους και αισθητικής κεφάλαια τη ζωή του γκέι και αλκοολικού Τσάπμαν, ενώ ούτε μία ούτε δύο, αλλά 15 εταιρείες animation συνεργάζονται προκειμένου να δώσουν ζωή στα σουρεαλιστικά τεκταινόμενα.

Δεδομένου ότι οι Μάικλ Πάλιν και Τέρι Τζόουνς υποδύονται τον πατέρα και τη μητέρα του Τσάπμαν αντίστοιχα, το λιγότερο που μπορούμε να περιμένουμε είναι ένα φιλμ στην εξωφρενική παράδοση του «Ιπτάμενου Τσίρκου». Ο μόνος από την παλιοπαρέα που δεν έχει επιβεβαιώσει τη συμμετοχή του μέχρι τώρα είναι ο Έρικ Άιντλ, αν όμως οι Monty Pythons βρήκαν τον τρόπο να αναστήσουν τους νεκρούς, τότε σίγουρα μπορούν να του αλλάξουν γνώμη.
Πηγη:e-go.gr

ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: