Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Τετάρτη 6 Ιουλίου 2011

Γλουτοί και πόδια σαν της Jlo: απόκτησέ τα!


Mετά τη γέννηση των διδύμων, η Jlo προσπάθησε πολύ για να σμιλέψει και πάλι το σώμα της.

Στο νέο της βίντεοκλιπ, η Τζένιφερ Λόπεζ μας άφησε άφωνους. Το σώμα της ήταν στην καλύτερή του κατάσταση και η Jlo είχε επανέλθει πλήρως αφού κουράστηκε αρκετά για να το πετύχει μετά τη γέννηση των διδύμων της.

Όπως μεταδίδει το πρακτορείο "Cover Media", η γυμνάστρια της Λόπεζ και πολλών ακόμα επωνύμων κυριών όπως η Μαντόνα, η Γκουίνεθ Πάλτροου, Τρέισι Άντερσον (Tracy Anderson) μίλησε για τα μυστικά επιστροφής της λατίνας σταρ στην φόρμα που είχε προ εγκυμοσύνης.

Το σώμα της Τζένιφερ έχει το ιδανικό σχήμα, τονίζει η Άντερσον, η οποία ξεκίνα να βοηθά την Λόπεζ λίγο καιρό πριν η δεύτερη αναλάβει το ρόλο του κριτή στο "American Idol".

"Δουλέψαμε σε όλο το σώμα της Jlo αλλά επικεντρωθήκαμε στα πόδια και τους γλουτούς. Ο σωματότυπός της είναι ιδιαίτερος και θέλαμε να διατηρήσουμε τα δυνατά του σημεία. Το βασικό μας μέλημα ήταν να ανορθώσουμε με κατάλληλη γυμναστική τους γλουτούς της Τζένιφερ στην κατάσταση που βρίσκονταν πριν την εγκυμοσύνη και να κάνουμε τα πόδια της να φαίνονται μακριά και σμιλεμένα", τόνισε η Τρέισι στη συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό "loser".

Ποιό πρόγραμμα ακολούθησε η Λόπεζ λοιπόν:
Μαζί με την Άντερσον, η Τζένιφερ πραγματοποιεί τουλάχιστον 7 διαφορετικές κινήσεις- ασκήσεις για τα πόδια. Κάθε άσκηση περιλαμβάνει 40 επαναλήψεις και στη συνέχεια το βάρος πέφτει στην εκγύμναση των κοιλιακών.

Έπειτα, σειρά έχει η αεροβική άσκηση με χορό μετά μουσικής. Για σαράντα λεπτά περίπου.

Η Άντερσον τονίζει πως δεν έδωσε καμία διατροφική συμβουλή στην Λόπεζ, καθώς η Τζένιφερ ξέρει πολύ καλά να προσέχει και πως και τι τρώει.

"Έτσι κι αλλιώς δεν είχε περιττά κιλά και ξέρει να τρέφεται υγιεινά. Με τόση δουλειά που ρίχνει, δεν γίνεται να ακολουθήσει μια εξαντλητική δίαιτα. Άλλωστε, μπλέκομαι στη διατροφή των πελατών μου μόνο όταν ξέρω πως δεν ακολουθούν σωστή διατροφή", τόνισε η Άντερσον.
Πηγη:womenonly.gr

ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: