Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Παρασκευή 8 Ιουλίου 2011

Jennifer Lopez: Σοκάρει τη διεθνή showbiz με τα σκάνδαλα του παρελθόντος της ?


jennifer-lopez-386

H Jennifer Lopez τον τελευταίο καιρό έρχεται αντιμέτωπη με πολλά σκάνδαλα του παρελθόντος.
Αρχικά, μετά το σκάνδαλο με το ροζ dvd της Jennifer Lopez από τις προσωπικές της στιγμές με τον πρώην σύζυγό της, ο Ojani Noa έκανε νέες δηλώσεις σχετικά με την κοινή τους ζωή με την Jennifer Lopez όταν ήταν παντρεμένοι και φυσικά οι εν λόγω δηλώσεις, προκάλεσαν αναστάτωση στη διεθνή showbiz.

Ο Ojani Noa δήλωσε χαρακτηριστικά: «Στα τέλη της δεκαετίας του '90 συμμετείχαμε σε θυσίες κοτόπουλων και χηνών μέσα στο πλαίσιο της θρησκείας Santeria». Συνεχίζοντας, ο πρώην σύζυγος της J.Lo έκανε και άλλες απόκαλύψεις, λέγοντας ότι στη προσπάθεια να σώσουν το γάμο τους, οι δύο σύζυγοι είχαν επισκεφτεί ένα «σαντέρο», δηλαδή πιστό που εξασκεί τις πρακτικές της αφρικανικής θρησκείας. Η εν λόγω τελετή που ονομάζεται «Santeria» έχει ως βασικό της αξίωμα τη πράξη της θυσίας. Η θυσία που απαιτείται είναι αίμα που για τους santeros, που σύμφωνα με τη θρησκεία έχει τεράστια μεταφυσική ισχύ. Συνοψίζοντας, η θυσία των ζώων είναι αναπόφευκτη για το συγκεκριμένη θρησκευτική τελετουργία, ενώ ο αριθμός και το είδος τω ζώη που θα θυσιαστούν διαφέρει ανάλογα με τις περιστάσεις.
Δημοσιεύματα αναφέρουν ότι η Jennifer Lopez προέβη σε τέτοιου είδους ενέργειες και μάλιστα είχε αλείψει το σώμα της με αίμα ζώων όπως όριζε η τελετή, προκειμένου να «καθαρίσει» η ψυχή της.

Ο πρώην σύζυγός της, πάντως, προσπαθεί με κάθε θεμιτό και αθέμιτο μέσο να κηλιδώσει τη φήμη της Λατίνας τραγουδίστριας και ηθοποιού.
Πηγη:myworld.gr

ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: