Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Κυριακή 3 Ιουλίου 2011

Φλερτ στα χρόνια του Internet


Φλερτ στα χρόνια του Internet
Προσέχετε για να έχετε.

Μπορεί να λιώνετε μπροστά από τον υπολογιστή σας και να κάνετε όλη μέρα «like» στα προφίλ των καινούριων σας φίλων στο facebook και το twitter, αλλά μην ξεχνάτε πως στην πραγματικότητα δεν τους γνωρίζετε. Όσο συμπαθητικό και να σου φαίνεται το αγόρι που σου στέλνει συνέχεια μηνύματα στο «inbox» και σου αφιερώνει τραγουδάκια στο «wall», δεν παύει να είναι ένας άγνωστος «εν δυνάμει» φίλος. Πριν ενδώσετε στο ραντεβού, ακολουθήστε με προσοχή τα παρακάτω για να μη βρεθέιτε προ εκπλήξεων.

• Κανονίστε το ραντεβού σας σε κάποιο μπαρ, καφέ ή μεγαζί τελοσπάντων που να νιώθετε οικείο. Ποτέ δεν καλούμε έναν άγνωστο στο σπίτι.

• Φροντίστε η πρώτη σας συνάντηση να γίνει μεσημέρι ή έστω απόγευμα και όχι βράδυ. Την ημέρα είστε περισσότερο ασφαλής.

• Ενημερώστε την κολλητή σας για το επικείμενο ραντεβού. Καλό είναι να ξέρει κάποιος δικός σας για το πού, πότε και ποιον θα συναντήσετε. Αν την ζητήσετε να σας καλέσει και στο κινητό για να τσεκάρει την κατάσταση ακόμα καλύτερα.

• Να είστε ο εαυτός σας, αλλά μην πείτε και την ιστορία της ζωής σας. Απολαύστε το ραντεβού σας, φορέστε το καλύτερό σας χαμόγελο και βάλτε τα σωστά θεμέλια για μία καινούρια φιλία.

Πηγή: queen.gr
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

Author:

0 σχόλια: