Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Πέμπτη 7 Ιουλίου 2011

Golf GTI Edition 35: «Συλλεκτικό» κομμάτι για απαιτητικούς ( photos + video )



Το λανσάρισμα νέων εκδόσεων δημοφιλών μοντέλων είναι μια συνήθης πρακτική των αυτοκινητοβιομηχανιών όταν βλέπουν ότι οι προτάσεις τους έχουν απήχηση στο αγοραστικό κοινό.
Κλασσικό παράδειγμα αυτής της πρακτικής είναι οι Porsche με τις πολυάριθμες εκδόσεις της 911 όπως επίσης άλλες πιο προσιτές μάρκες όπως η BMW, ή Mini. Εξαίρεση δεν αποτελεί και η VW με το Golf, καθώς διαθέτει μια μεγάλη γκάμα επιλογών για τον υποψήφιο αγοραστή.

Η γερμανική εταιρία ανακοίνωσε τη διάθεση της ειδικής συλλεκτικής έκδοσης Golf GTI Edition 35, του ισχυρότερου GTI εργοστασιακής παραγωγής. 

Εξωτερικά το νέο ισχυρότατο Golf χαρακτηρίζεται από σπορ και δυναμισμό χωρίς σχεδιαστικές ακρότητες. Συγκριτικά με το μικρότερο αδελφό (GTΙ), το Edition 35 διαθέτει (βασικός εξοπλισμός) προβολείς Bi-Xenon με δυναμικό σύστημα φωτισμού των στροφών και φώτα ημέρας LED, φιμέ πίσω φώτα τεχνολογίας LED, νέας αποκλειστικής σχεδίασης μάσκα εμπρός και πλευρικά μαρσπιέ. 

Διαθέτει επίσης σκούρα θερμομονωτικά κρύσταλλα στις πίσω πόρτες και το πίσω παρμπρίζ και φυσικά τα λογότυπα «35», στα μπροστινά πλευρικά φτερά. Το εσωτερικό του “συλλεκτικού” Golf είναι και αυτό σπορ χωρίς όμως να χάνει σε πολυτέλεια. Ξεχωρίζουν τα πολύ όμορφα τύπου μπάκετ καθίσματα με κεντημένο το λογότυπο «35» αλλά και η λαβή του μοχλού ταχυτήτων σε σχήμα μπαλάκι γκολφ. 

Σε σχέση με το Golf GTI διαφοροποιείται επίσης στο εσωτερικό στα Διακοσμητικά στοιχεία στο ταμπλό (Black array) αλλά και στα πατάκια και τις ζώνες ασφαλείας με τις κόκκινες ραφές. Στον εξοπλισμό περιλαμβάνονται επίσης ηχοσύστημα με 8 ηχεία, οθόνη αφής και MP3, αυτόματος κλιματισμός δύο φόρων, αερόσακοι οδηγού, συνοδηγού και πλευρικοί, σύστημα διεύθυνσης με μεταβλητή υποβοήθηση. 



Ο χώρος των αποσκευών ανέρχεται στα 350 λίτρα, ενώ αν πέσουν τα καθίσματα η χωρητικότητα αυξάνεται στα 1.305 λίτρα. Το μοντέλο διαθέτει το δίλιτρο TSI μοτέρ το οποίο πλέον έχει απόδοση 235 αλόγων και επιταχύνει (0-100) σε 6,6 δευτερόλεπτα. 
Η μέγιστη ροπή 300Nm είναι διαθέσιμη μεταξύ των 2.200 – 5.500 σ.α.λ, ενώ η τελική ταχύτητα ανέρχεται στα 247χλμ. Η κίνηση μεταδίδεται μέσω εξατάχυτου μηχανικού κιβωτίου ή του DSG. 

H μέση κατανάλωση είναι στα 8,1λίτρα/100χλμ, ενώ οι εκπομπές ρύπων (CO2) στα 189γρ/χλγ. Το γρηγορότερο Golf είναι διαθέσιμο σε εννέα εξωτερικά χρώματα και δύο επιλογές «ταπετσαρίας». 

Οι τιμές του Golf GTI Edition 35 ξεκινούν από τα 32.280 ευρώ για το τρίθυρο μοντέλο και τα 33.430 ευρώ για το πεντάθυρο. Με το κιβώτιο διπλού συμπλέκτη (DSG) η τιμή ξεκινά από τα 34.730 ευρώ για το τρίθυρο και για τα 35.780 για το πεντάθυρο. 
Πηγη:in2life.gr






ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: