Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Τετάρτη 6 Ιουλίου 2011

Κάτι τρέχει με τον George Clooney

Οι λόγοι που αγαπάμε τον αμετανόητο εργένη του Hollywood




Είναι ένας από τους πιο επιτυχημένους κινηματογραφικούς αστέρες, έχει ένα Όσκαρ στην κατοχή του και το Hollywood τον έχει αποδεχτεί θερμά και ως σκηνοθέτη –η τελευταία του σκηνοθετική απόπειρα έχει επιλεγεί να ανοίξει το προσεχές Φεστιβάλ Βενετίας τον Σεπτέμβριο. Το περιοδικό People τον έχει αναδείξει δύο φορές ως τον πιο Σέξι Άντρα στον πλανήτη, ενώ μεγάλα brands τον "κυνηγούν" για να πρεσβεύσει τα προϊόντα τους. Το κάνει, απορρίπτοντας ταυτόχρονα κάθε ίχνος ματαιοδοξίας και εγωκεντρισμού με τη φιλανθρωπική του δράση, πότε στο Νταρφούρ και πότε στο Σουδάν. Είναι απλό: στα 50 του χρόνια, ο George Clooney μπορεί να καυχιέται πως έχει όλα όσα θα μπορούσε να ζητήσει κανείς, και κυρίως όσα θα μπορούσε να ζητήσει μία γυναίκα. Τα έχει όλα, εκτός από αυτή τη γυναίκα.
Παρότι βρισκόταν στο χώρο του θεάματος από το 1978, η καριέρα του εκτοξεύθηκε το 1994, όταν πρωταγωνίστησε στην τηλεοπτική σειρά «Στην Εντατική». Από τότε οι ρόλοι του ποικίλουν: από τον Batman και την Jennifer Lopez (Out of Sight) μέχρι τη «Συμμορία των 11» (με τον κολλητό του, Brad Pitt), το πολιτικού περιεχομένου «Syriana», όπου βραβεύτηκε με Όσκαρ Β΄Ανδρικού Ρόλου, και τον "Michael Clayton", ο George Clooney δεν φοβάται τις προκλήσεις και χαίρεται που ωριμάζει μαζί με τις επιλογές του.

Όσο ελκυστικά κι αν είναι τα «κακά» παιδιά, ο George Clooney δεν αποτέλεσε ποτέ, τουλάχιστον στα tabloids «κακό» παιδί του Hollywood, ούτε απασχόλησε με σκάνδαλα ή καταχρήσεις. Ο ίδιος όμως παραδέχτηκε πρόσφατα πως: "δεν μπορώ να πω πως έζησα τη ζωή μου με ιδιαίτερες πολιτικές πεποιθήσεις. Πήγα με πολλές γυναίκες και έκανα πολλά ναρκωτικά και αυτή είναι η αλήθεια".
Στην προσωπική του ζωή παραδέχεται πως δεν πιστεύει στο "happy end", ενώ αρνείται πεισματικά να παντρευτεί, έχοντας ήδη ένα διαζύγιο στο "βιογραφικό" του. Το 1989 παντρεύτηκε την Talia Balsam, με την οποία παρέμεινε μέχρι το 1993. Από τότε ξεκαθάρισε πως δεν πρόκειται να παντρευτεί ξανά. Το 2000 στα γυρίσματα μίας διαφήμισης για το Martini ξεκίνησε σχέση με το μοντέλο Lisa Snowdon, η οποία διήρκεσε (με on-off διαστήματα) συνολικά πέντε χρόνια. Το 2007 ξεκίνησε να βγαίνει με την Sarah Larson, με την οποία παρέμεινε ένα χρόνο. Περισσότερο απασχόλησε η τελευταία του σχέση με την Ιταλίδα παρουσιάστρια, Elisabetta Canalis, με την οποία χώρισε μετά από δύο χρόνια σχέσης, πριν μερικές εβδομάδες. Όσο για τη δημιουργία οικογένειας, δηλώνει: "Αγαπώ πολύ τα παιδιά και τα πηγαίνω μια χαρά μαζί τους. Απλά πιστεύω πως για να γίνεις γονιός πρέπει κάτι μέσα σου να λέει 'θέλω οικογένεια'. Εγώ δεν ακούω τίποτα τέτοιο".

Από το 2006 ο George Clooney ασχολείται ενεργά με τον θέμα των συγκρούσεων στο Νταρφούρ. Το 2006 πέρασε δέκα ημέρες στο Σουδάν μαζί με τον πατέρα του για να γυρίσει μία ταινία («A Journey to Darfur») με στόχο να δείξει τη δραματική κατάσταση την οποία βιώνουν οι πρόσφυγες του Νταρφούρ. Τον Ιανουάριο του 2010 διοργάνωσε τον τηλεμαραθώνιο Hope for Haiti Now, ο οποίος συγκέντρωσε χρήματα για τα θύματα του καταστροφικού σεισμού της Αϊτής. Από το 2008 ο ηθοποιός είναι Πρεσβευτής της Ειρήνης των Ηνωμένων Εθνών.


Πηγή:stylista.gr

ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

Author:

0 σχόλια: